Tennis Taula Adaptat

Reconeixement institucional a Edgar Mataró pel títol de Campió d'Espanya

Redacció Vilanova i la Geltrú 25-07-2019 10:31 Lectures 2015
Edgar Mataró. Eix

Edgar Mataró. Eix

La setmana passada el jugador vilanoví Edgar Mataró, en la actualitat a les files de Club Esportiu Tennis Taula Esparreguera, va rebre el reconeixement de l’Ajuntament d’Esparreguera així com del seu club, pel títol de Campió d’España de Tennis Taula Adaptat en la modalitat per equips obtingut el passat mes de juny a Tarragona. Una cerimònia duta a terme a les instal·lacions del club en la qual la regidoria d’Esports feu entrega a l’Edgar d’una medalla municipal per la fita aconseguida així com la commemoració pels seus companys de club.

Reconeixement institucional al palista vilanoví després d’una excel·lent temporada de retorn a la competició, en la qual Edgar Mataró ha aconseguit com a principals resultats: Campió de Catalunya, individual i per equips, Campió d’Espanya per equips, i Medalla de plata per equips classe 10 amb la selecció espanyola a l’Open del circuit mundial disputat a Platja d’Aro.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No