Cursa solidària

L'Arboç organitza la 4ª Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer i la 2ª Kids Run Colors i Familiar 1K

La cursa es celebrarà el 6 d’octubre de 2019. Ja estan obertes les inscripcions on-line amb preus reduïts

Ajt. L'Arboç L'Arboç 25-07-2019 10:35 Lectures 529
4ª Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer. Eix

4ª Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer. Eix

El diumenge 6 d’octubre de 2019 tindrà lloc pel circuit urbà de la vila de l’Arboç la quarta edició de la Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer, una iniciativa promoguda per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç i organitzada conjuntament amb el Club Esportiu l’Arboç.

Amb sortida des de la plaça de la Vila (davant de l’Ajuntament), la 4a Cursa Solidària contra el Càncer ofereix tres variants d’inscripció: una marxa a peu de 5 km, una cursa de 5 km, i per segon any, la Kids Run Colors i Familiar d’1 km. Aquesta última per a poder gaudir els nens i nenes en família. La Kids Run Colors i familiar es tracta d’una cursa holi colors no competitiva que es podrà fer en modalitat cursa i/o caminada, o alternant. Una activitat per a poder gaudir amb tota la família.

Ja es poden fer les inscripcions on-line.

Recomanem que aprofiteu els preus inicials fins el 8 d’agost: de 9€ la Marxa 5K i 10€ la Cursa 5K. El preu de la inscripció del 9 d’agost al 6 de setembre pujarà 1€ i del 7 de setembre fins el 3 d’octubre pujarà 2€ sobre el preu inicial en els dos casos.

La inscripció de la Kids Run Colors i Familiar serà de 2 euros (inclou bossa de colors holi i avituallament). Enguany els nens i nenes de fins a 12 anys podran inscriure’s a la Kids Run Colors amb opció d’inscripció amb samarreta per 5€ fins el 6 de setembre i per 6€ fins el 3 d’octubre. El tancament de les inscripcions on-line serà el 3 d’octubre a les 22:00h. Amb tot, es reservaran alguns dorsals per inscripcions presencials el dia abans de la cursa i en aquest cas el preu pujarà a 13€ a la Marxa i 14€ a la Cursa, i podreu escollir talla de samarreta fins exhaurir les existències.

Totes aquelles persones que estiguin inscrites a la Marxa i la Cursa de 5 km tenen inclosa la participació a la Kids Run Colors i Familiar d’1 km, incloent una bossa de colors holi a la seva bossa del corredor.

Recordeu que aquest any com a novetat s’ofereix la possibilitat de fer l’inscripció conjunta del Trail l’Arboç del 8 de setembre i la cursa/marxa 5K contra el càncer del 6 d’octubre a un preu promocional de 20€, es faci el trail curt o llarg. Aquest preu promocional es mantindrà fins el 25 d’agost i a més seran obsequiats amb un buf de regal.

Uns dels objectius prioritaris de la cursa i marxa, a banda de fomentar l’esport, és la recaptació de fons per la lluita contra el càncer. Del preu de la inscripció d’aquestes dues modalitats es donaran 5€ per la lluita contra el càncer.

Aquesta cursa està organitzada per l’Ajuntament de l’Arboç conjuntament amb el Club esportiu l’Arboç.

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament