Triatló

Vilarenc Aqua Triathlon protagonistes al Triatló infantil del Prat

Vilarenc Aqua Calafell 25-07-2019 10:41 Lectures 2475
Els triatletes de l'Escola de Triatló del Vilarenc Aqua de Calafell al Prat. Eix

Els triatletes de l'Escola de Triatló del Vilarenc Aqua de Calafell al Prat. Eix

Catorze triatletes de l'Escola de Triatló del Vilarenc Aqua de Calafell van participar el passat dissabte 20 de juliol al triatló infantil del Prat del Llobregat, sent l'entitat esportiva amb més representació de totes les participants. La prova es va dur a terme a les instal·lacions esportives municipals del CEM Sagnier i els seus voltants i va comptar amb la participació de 140 triatletes infantils vinguts de diversos clubs de Catalunya.

En una jornada marcada per la calor, els triatletes calafellencs del Vilarenc Aqua van ser els protagonistes també pels excel·lents resultats obtinguts en cada categoria, destacant els dos tercers llocs de Carlota Caballero en cadet femení i de Bruno De Febrer en cadet masculí respectivament. De la mateixa manera, cal destacar els excel·lents resultats de Nayara Da Silva, Paula Soldado, Àngel Rubió, Pol Gimenez i Cristian Vidal en benjamins, Mar Ortega, Lucian Vovk i Oscar Mingorance en alevins i Natalia Mingorance, Teo Silguero i Alejandro Garcia en cadets.

El proper repte esportiu de l'escola del Vilarenc Aqua serà aquest proper diumenge 28 de juliol al Aquatló Jove que es durà a terme al municipi costaner veí de Cunit on els cadets Natalia, Carlota, Teo, Alejandro i Bruno posaran el punt i final al mes de juliol d’enguany.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No