Llaguts

El desafiament de llaguts entre Vilanova, Calafell i Torredembarra arriba al seu 20è aniversari

Llaguts Vilanova Vilanova i la Geltrú 31-07-2019 16:34 Lectures 1450
XXè desafiament de Llaguts entre Torredembarra, Calafell i Vilanova. Eix

XXè desafiament de Llaguts entre Torredembarra, Calafell i Vilanova. Eix

Aquest dissabte 27 de juny va tenir lloc a platja de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú el XXè aniversari del desafiament de Llaguts entre Torredembarra , Calafell i Vilanova i la Geltrú. En la jornada van competir les categories de femení veteranes, masculí veterans, femení sèniors i masculí sèniors.

Com cada any, coincidint amb els actes de Festa Major de la ciutat, també van competir dos llaguts, un format per regidors de l’Ajuntament i timonejat pel Patró Major de la Confraria de Pescadors, i l’altre pels Pabordes d’aquest any, timonejat pel vicepresident de la Junta dels Llaguts.

La jornada es va desenvolupar amb un ambient de sana rivalitat. Malgrat el temps, els equips van demostrar les seves millors habilitats. Després de la competició  es va celebrar  un dinar de germanor  a les instal·lacions del port i amb el suport de la Confraria de Pescadors.

Abans del lliurament de trofeus, el president dels Llaguts de Vilanova, Eduard Escolar, va bufar les espelmes juntament amb els presidents dels llaguts de Calafell i de Torredembarra. L’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau, va adreçar unes paraules de felicitació als presents.

La classificació dels equips va ser la següent: en categoria femenina veteranes 1r Calafell, 2n Vilanova i 3r Torredembarra; en la categoria masculina sènior 1r Torredembarra, 2n Calafell i 3r Vilanova; en femení sènior 1r Vilanova, 2n Calafell i 3r Torredembarra, i en masculí veterà 1r Calafell, 2n Vilanova i 3r Torredembarra. Quant al desafiament  entre l’Ajuntament i els Pabordes de la Festa Major 2019, la victòria va ser per als els regidors i regidores.

El proper desafiament serà a Torredembarra el dia 8 de setembre .

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament