Aquatló

Pòdiums en cadet femení del Vilarenc Aqua al Aquatló jove de Cunit

Vilarenc Aqua Calafell 31-07-2019 16:44 Lectures 843
Carlota Caballero al podi. Eix

Carlota Caballero al podi. Eix

Carlota Caballero de l'escola de triatló del Vilarenc Aqua obté una meritòria tercera posició en el Aquatló Jove celebrat aquest passat diumenge a les platges de Cunit. Al juntament amb la  Carlota, la també cadet Natàlia Mignorance i els cadets Bruno De Febrer, Alejandro Garcia i Teo Silguero, i l'infantil Marc Fernández tots ells companys d’equip, van tenir una brillant actuació en la prova. Cal destacar el gran nivell de tots els participants, tots ells joves promeses del triatló.

La prova de Cunit s'emmarca en el programa Jove Triatleta Complert que la Federació Catalana de Triatló a posat en marxa aquesta temporada amb l'objectiu que els esportistes nascuts en els anys 2002 a 2006 (infantil i cadets), puguin fer el pas de la competició infantil a l'oficial en les diverses modalitats d'aquest esport d'una manera progressiva.

Els participants van haver de nedar 400 metres en aigües obertes i recórrer 2 km de cursa a peu en una jornada marcada pel fort vent que no els hi va posar gens fàcil especialment a la primera secció, la natació, ja que l'onatge provocat per les ràfegues de vent els va obligar a emprar-se a fons.

Sense cap dubte Calafell va sembrant de la mà del Vilarenc Aqua Centre Esportiu i la seva escola de triatló una futura pedrera de joves triatletes que amb el temps donarà els seus fruits.

ENQUESTA WEB

Acaba l'any i administracions i empreses concessionàries revisen les tarifes, el que s'acostuma a traduir en un increment de preus per al nou any.

Quin mitjà de transport utilitzes per desplaçar-te a diari a la feina o a estudiar?

Tren
Autobús
cotxe
bicicleta
a peu
Motocicleta
Altres