Cursa de muntanya

Nova cursa d'Orientació de Gelida amb la 1a Rogaine muntanyes d'Ordal

Redacció Gelida 19-08-2019 14:01 Lectures 1583
Nova cursa d'Orientació de Gelida. Eix

Nova cursa d'Orientació de Gelida. Eix

El pròxim 29 de setembre es farà la tercera edició de la Cursa d'Orientació de Gelida, amb la incorporació de la primera Rogaine de les muntanyes d'Ordal, que es veu inclosa en la Lliga de Curses d'Orientació Penedès i al Campionat de Catalunya de Rogaine.

Després de 2 anys de Curses d'Orientació a Gelida, aquesta tercera edició s'incorpora el Campionat de Catalunya de Rogaine, això vol dir que el format de la Cursa canvia una mica del que s'ha fet fins ara, però intentant mantenir una oferta per a tots els nivells i edats. Enguany, amb un mapa nou per a l'ocasió, que permetrà fer una Cursa de 6 hores, una de 3 hores i la Cursa Popular d'1,5 hores.

La Rogaine és un esport de llarga distància fet a peu, on el recorregut el crearà cada equip seguint els camins i corriols que vulgui per arribar a les Fites o controls marcats sobre el mapa, amb sortida i arribada a la zona esportiva del Camp de Futbol de Gelida. L'objectiu és trobar el màxim nombre de Fites, amb diferents puntuacions, en un temps límit segons la cursa escollida (6, 3 o 1,5 hores).

Aquesta és una modalitat que poden practicar tots els membres de la família, amb mapes de diferents nivells, des dels més senzills d’iniciació, per als petits o els adults que comencen, fins als circuits més complicats, per als experts. Una manera més de viure la natura, passejar o com un esport competitiu.

Podeu trobar més informació i incriure’s a rogaineordal.clubcoc.cat o enviant un correu a gelida@clubcoc.cat.

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No