El Sitges acaba golejant a un Penya Jove replet de joves jugadors

L’equip de Manel Rodríguez suma el segon triomf de la pretemporada davant un altre Tercera Catalana

Penya Joves 1 – UE Sitges A 5

Segon test de pretemporada i segon triomf del primer equip de l’UE Sitges de nou a camp contrari, en aquest cas a Les Roquetes davant un altre Tercera Catalana, un Penya Jove replet de joves jugadors oferint malgrat el resultat final una molt bona imatge.

S’avançaven els sitgetans al minut 6 en una bona jugada en la que Geri culminava amb un bonic gol, arribant el segon al minut 33 de les botes d’un Marti Ferret amb molta mobilitat, arribant amb aquest marcador al descans .

El 0 a 3 el feia Viñola amb un molt bon remat al 56, el jugador que havia sortit a la represa llegia perfectament el remat final, s’apuntava el quart en Sacris en un altre remat en el que Mario que havia sortit en aquesta segona part no va poder fer res, un dels destacats dels joves jugadors de la Penya Joel Solà llançant una magnifica falta escurçava diferències fent un gol de traca, el cinquè i darrer del partit se l’apuntava Edgard Esteller al minut 87, tot en un enfrontament en que la Penya Jove en tot moment donava la cara al partit tot i tenir davant un Sitges que sabia a que jugava.

Penya Jove: Antoni Álvarez, Daniel Martínez, Esteban Quintana, Aitor Villanueva, Raul Pérez, Vicenç Hurtado, Joel Solà, Jordi Peñas, Raul Mesa, Nicolas Anso i Samir, també jugaven Adri Maza, Rubèn Monago, Rubèn Peña, Mario Leon, Marc López, Ilan López i Marc Valle.

UE Sitges A: Lucas Cajes, Manu, Fede, Álvaro Cardiel, Carlos Henarejos, Cèsar, Edgard Doblas, Marti Ferret, Geri, Edgard Esteller i Gerard Liao. També jugaven Jordi Fernàndez, Sacris, Dany Midcley, Enric Furró, Viñola, Alex Morillas i Jaume Jordi.

El proper partit del Sitges de Manel Rodríguez aquest dimarts al Municipal d’Aiguadolç davant l’Sporting Gavà, l’hora d’inici les 20 hores.