Bon debut a casa remuntant un 0-2

Plantilla UE Sitges 2018/19. Eix

UE Sitges A 5 – Sporting Gavà 2

En partit jugat aquest darrer dimarts dia 20 el primer equip de l’UE Sitges es va desfer del Sporting de Gavà en el tercer test de preparació, el primer jugat al Municipal d’Aiguadolç amb remuntada inclosa ja que al minut 11 l’equip de Manel Rodríguez perdia per 0 a 2.

El gols de Carlos Henarejos al minut 26 en una molt bona jugada d’atac i el d’Alex Morillas deu minut més tard, al 36, feia que al descans s’arribés empatats a dos gol. Marti Ferret al 56 donava la volta al marcador, feia Over Ramos el quart al 87 posant la guinda a la reacció del Sitges al 89 amb el gol de Cèsar el definitiu 5-2.

Tot en un enfrontament en que l’equip demostra el seu poder de reacció jugant molt seriosament, però que la lesió d’espatlla de Carlos Henarejos molt semblant a la que el jugador patia la darrera temporada que el va deixar fora tota la segona volta deixava el ambient tocat amb molta preocupació per la manca de sort del jugador.

L’equip torna a jugar el dissabte dia 31 en el Memorial Antoni Garcia Monté davant el Vilanova d’Agust Isabel.

UE Sitges A: Jordi Fernàndez, Manu, Fede, Álvaro Cardiel, Carlitos Henarejos, Alex Morillas, Geri, Edgard Esteller, Gerard Liao, Over Ramos i Jaume Jordi. També jugaven Alejandro Sebastian, Xavier Rodríguez, Edgard Doblas, Marti Ferret, Lucas Cajes, Cèsar, Over Ramos i Dídac.

Juguen per guanyar però acaben perdent
Sitges-Suburense 0 – Fundació Alt. Vilafranca 2

El Sitges B de Dani Pujol acaba perdent amb gols fets pels vilafranquins a la primera meitat, per Javi Aroca al 37 i de Marti de Castro al 44, en el partit de Festa Major jugat aquest darrer dimecres al Municipal d’Aiguadolç .

L’equip sitgetà reaccionava a la segona meitat jugant un bon futbol generant ocasions manifestes de gol mancant l’encert final, al minut 51 Martí Ferret errava un penal que endevinava el porter vilafranquí però que el refús d’aquest tot sol el mateix Marti Ferret sorprenentment enviava fora, la va tenir i clares l’equip per poder guanyar però la pilota no va voler entrar i l’encert dels vilafranquins els va donar el triomf final.

Fitxa tècnica:

Sitges-Suburense: Jordi Fernàndez, Jorge Ayala,  Carles Cantos, Gerard Liao, Eric Furró, Bruno, Christian, Michel Justino, Xavi Rodríguez, Jaume Jordi i Carlos Guerrero. També jugaven Rafa, Javi Dorado, Jano Ramos, Viñola, Joel Linares, Joel Sanabria, Marti Ferret, Guerrero, Cruselles i Marc Martínez.