Equipaments

Recta final a les obres de la primera fase del pavelló de Canyelles

Un cop instal·lats els tancaments, els pròxims dies arribarà el parquet i en poques setmanes podrà començar l’activitat

Redacció Canyelles 29-08-2019 20:10 Lectures 3299
Recta final a les obres de la primera fase del pavelló de Canyelles. Ajuntament de Canyelles

Recta final a les obres de la primera fase del pavelló de Canyelles. Ajuntament de Canyelles

El nou pavelló municipal pren forma i s’està a la recta final de la primera fase, un cop ja s’han instal·lat els tancaments i s’està pendent que en els pròxims dies arribi el parquet del terra.

S’espera que l’activitat i els entrenaments ja pugui començar en les pròximes setmanes i que les competicions esportives ho facin a principis de la tardor.

Aquesta primera fase preveia la construcció de les tres pistes poliesportives i el cobriment de l’equipament. Els treballs, que no s’han aturat durant l’estiu, seguiran per completar la zona de vestidors i d’oficines i serveis. La instal·lació, però, podrà ser utilitzada perquè els esportistes poden utilitzar els vestidors ja existents.

El nou pavelló completarà el projecte de remodelació de la zona esportiva que ha suposat la construcció del nou gimnàs, de pistes de pàdel i també la instal·lació de gespa artificial al camp de futbol. Es tracta d'un gran projecte que atén  les necessitats reals d’un municipi de poder practicar esport tot l’any i a tots els nivells, especialment tenint en compte que l’activitat esportiva s’ha triplicat  en els darrers anys.

És un edifici que permetrà la pràctica de tot tipus d’esports, tan federats com no, que permetrà la professionalització de les actuals modalitats esportives, la promoció de l’esport base i també la incorporació de noves pràctiques esportives. Però a banda de donar resposta a les necessitats esportives de Canyelles, també està concebut com a espai polivalent, que permetrà acollir tota mena d’esdeveniments de caràcter social, lúdic i cultural. És un pas molt important en el nostre projecte de municipi esportiu i saludable en què seguim treballant per promoure l’activitat física i les pràctiques saludables, assegura l’alcaldessa de Canyelles Rosa Huguet, i també un espai integrador i accessible, afegeix  i apunta, en aquest sentit, que s’està treballant per poder arribar a acords amb entitats com l’ONCE o l’Institut Guttmann per poder-hi fer activitats.
 

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament