L’equip vilanoví s’emporta l’edició d’enguany

El Sitges de Manel Rodríguez tanca la pretemporada amb derrota contra el CF Vilanova però generant bones sensacions en la 46 edició del Memorial Antoni Garcia Monté

UE Sitges - CF Vilanova. Eix

UE Sitges 1 – CF Vilanova 2

El gol de Carlos Contreras als primers 40 segon de l’inici marcava el desenllaç d’un partit molt competitiu per part dels dos equips, en el que l’equip d’Agus Isabel va saber treure molt de rendiment a les seves arribades, anant al descans amb un 0 a 2, amb un gol d’Adri Alonso que tornava a veure porta.

A la segona meitat els dos misters van anar movent la banqueta però el partit va seguir amb el mateix bon ritme amb diferents alternatives en forma de competir i fins i tot en diferents fases d’aquesta segona part intens, el gol de Cubedo va donar emoció al matx, el Sitges que sobretot al primer temps generava bones ocasions amb poc encert, després del gol entrava i de que manera al partit però potser amb poc temps per aconseguir empatar ja que davant es van trobar un Vilanova que en tot moment van voler portar-se el trofeu. D’aquesta manera els sitgetans acaben perdent els dos darrers partits de preparació, ara fa uns dies al camp de l’Òdena i aquest darrer davant el Vilanova, dels cinc partits jugats han guanyat 3 perdent 2.

CF Vilanova: Javi Martínez, David Gómez, Alex Iloie, Gerard Ortiz, Adri Alonso , Victor Morillas, Carlos Contreras, Dani Antolines, Oriol Codina, Aleix Vall i Ivan Sugranyes. També jugaven Nito, Carlos Molina, Sebas Cuervo, Roberto Angulo, Alex Saldaña i Raul López.

UE Sitges: Lucas Cajes, Fede, Edgard, Laguna, Cubedo, Sacris, Cèsar, Over, Dídac, Geri i Doblas. També jugaven Jordi Fernàndez, Liao, Cardiel, Manu Muñoz, Michel Justino i Alex Morillas.

Ara la lliga. Objectiu: aquest any sí

El Sitges de Manel Rodríguez debuta en la primera jornada de lliga aquest diumenge al Municipal d’Aiguadolç davant el Sant Cugat, en un partit que es juga a un quart d’una, iniciant un campionat de lliga en que el seu gran objectiu es lluitar per l’ascens a la Primera Catalana, així ho manifestava el seu director esportiu, Angel Calvo, d’aquesta manera començar una nova era per l’entitat sitgetana amb aquest equip que pràcticament compta amb la mateixa plantilla que es quedava a les portes la darrera temporada, i que tot i la lesió del seu golejador que es perdrà tota la primera volta ho poden aconseguir.