Futbol 7

Una fusió salva al CE Nova Olivella de futbol 7 de desaparèixer

Rafa Linares Olivella 06-09-2019 18:00 Lectures 993

Quan semblava que la secció de futbol 7 del Nova Olivella estava més a prop de la desaparició de continuar a la lliga, després de la nefasta temporada passada, on no va poder ni acabar la lliga, per culpa de les baixes, una fusió amb l’equip de segona A, Pamp Rojo, ha tingut la culpa, o en aquest cas la sort, de fer que el nostre CE. Nova Olivella continuï a la competició.

Totes les gestions les ha portat el nou responsable de la secció, Sr. Villena, que des de el principi es va proposar com a primer repte salvar l’equip de la desaparició. Després de ser inscrit el nou equip i així salvada la secció, que mantindrà els nom dels dos clubs Pamp Rojo -CE. Nova Olivella, toca centrar-se en la planificació de la temporada, i en una lliga molt més exigent que l’anterior, la segona A.

El nou equip portarà detalls que representaran al Nova Olivella com l’escut i els colors grocs, però també altres que representaran al propietari de la plaça de l’any anterior, Pamp-Rojo. A canvi de la plaça i la fusió l’entitat olivellenca s’encarregarà de la nova equipació, i com no, de la zona d’entrenament, el Camp de futbol d´Olivella.

Es passen temps difícils i aquesta fusió farà que el futbol 7 i Olivella segueixi tenint un club a l’elit del futbol comarcal. Recordeu, que la lliga no començarà fins a meitats del mes d’octubre.

Si vols jugar a futbol 7, acostat al Camp de futbol d´Olivella, dilluns, de 20 a 22h, sense cap compromís. Comencem els entrenaments aquest dilluns, 9 de setembre. Responsable: Sr. Villena.

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No