Rugbi

Tornen els entrenaments dels homes de Stephen Land a Olivella

Rafa Linares Olivella 06-09-2019 18:10 Lectures 795

Pel que fa a l’actualitat de Rugbi Nova Olivella aquest dilluns passat a les 20h, van tornar als entrenaments els homes de Stephen Land amb sessions de preparació física. El futur immediat? Els grans continuaran fent els seus amistosos de costum, a Olivella. El que sembla que no tornarà pel moment és l’escola (fins Sub.12). L’última “fornada”, ha pujat aquest any a Sub.14, i després de molts esforços donant classes a escoles per part de la direcció del club la falta de nous valors ha fet que el club hagi decidit prendre’s un any sabàtic amb els més petits i més endavant buscar la fórmula que torni a activar tot això, per tornar a posar-se en marxa. 

Els germans Linares Madera, Axel al sub.18 i Lucas al Sub.14, jugaran cedits al club de rugbi del Sel Vilanova. Pel gran dels Linares, Axel, no serà la seva primera cessió, ja porta anys jugant en l’equip de la capital, de tercera a la davantera, des de el sub.14. Per Lucas, serà la seva primera experiència a l´equip del SEL, ocupant també la posició de davanter, on es trobarà amb molts dels seus rivals anys anteriors de quan s’enfrontava a les categories Sub.12. Es possible que altres jugadors segueixin el mateix camí, dins del conveni entre aquests dos club germans, que ja dura 6 anys.

Pels que estiguin interessats: Dilluns i dimécres, de 20h a 21:30h, (categoríes Sub.14 a veterà). Camp Municipal d’esports d´Olivella. Contacte: Stephen Land.

No deixem que el rugbi desaparègui d'Olivella, vine i prova!

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No