Vòlei platja

Kliokmanaite-Bouza i Rovira-Moreno, noves campiones de Catalunya

La gran final del Campionat s'ha disputat a la platja de les Sorres de Cunit

Finals del Campionat de Catalunya de vòlei platja a Cunit. Eix

Les parelles formades per Erika Kliokmanaite i Núria Bouza, en categoria femenina, i per Conrad Rovira i Dani Moreno, en la masculina, s'han proclamat campiones de Catalunya de vòlei platja en la gran final del Vichy Catalan Volei Tour 2019 que es va disputar ahir a la platja de les Sorres de Cunit.

La gallega Núria Bouza i la lituana Erika Kliokmanaite són les noves reines del vòlei platja femení català després de derrotar en la final del torneig a Ester Ribera i Lia Merteki, en la reedició de la última final celebrada fa un any a Cambrils. Les noves campiones van desplegar un gran joc, en especial en un segon set que van dominar de principi a fi (21-10). El podi femení el van completar Carla Martínez i Marta Garcia, que van derrotar en la lluita pel tercer calaix de la final a Júlia Bonet i Rebeca Fernández.

La final masculina del Vichy Catalan Volei Tour 2019 la van disputar els experimentats i multicampions de Catalunya, Lluís Badosa i Francesc Plaza, contra el català Conrad Rovira i l’alacantí Dani Moreno, representants del futur més immediat del vòlei platja. La jove parella va realitzar un gran partit, es van desfer amb comoditat de Badosa-Plaza i es van proclamar per primer cop campions de Catalunya. Els campions de l'any passat, la parella De Mena-Tovar, van acabar en tercera posició després de derrotar en el partit pel tercer i quart lloc als tarragonins Carles Mora-Javier Naya en un vibrant partit resolt en el desempat.

Durant les dues finals es van viure moments vibrants, amb un vòlei platja d'altíssim nivell que va ser aplaudit pel nombrós públic que omplia de gom a gom les graderies de la platja de Cunit. Comptant a les 16 parelles que han disputat les semifinals i finals de Cunit, en aquesta edició del Vichy Catalan Volei Tour, han participat un total de 446 parelles, 215 en categoria femenina i 231 en la masculina.

La final va finalitzar amb la tradicional entrega de premis, a la qual van assistir Mª Dolors Carreras, alcaldessa de Cunit, Yolanda Sánchez, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Cunit, Oswaldo Valencia, vocal de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol, i la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, a més dels patrocinadors Bextrem i Vichy Catalan, representats per Toni Reboredo i Joan Cortadellas, del departament de màrqueting de Vichy Catalan. Les dues parelles campiones del Vichy Catalan Volei Tour 2019 també han estat obsequiades per part de Vichy Catalan amb una nit d’hotel, per a dues persones, i un circuit termal al balneari Vichy Catalan.