Debut a casa amb un empat molt treballat

Alejandro Morillas aconsegueix empatar al minut 77 en una segona part en que Jordi Fernàndez amb les seves aturades salva un punt

Plantilla de l'UE Sitges. Eix

UE Sitges A 1 – Sant Cugat 1

El primer equip de l’UE Sitges s’estrena al municipal d’Aiguadolç amb un empat final davant un bon Sant Cugat. El partit es complicava al minut dos amb el gol del visitant Jordi Ranera, després és cert que tot i les dificultats per trencar la bona col·locació dels visitants, van poder empatar amb cop de cap d’Edgard Doblas que s’anava fora per poc, arribant després la lesió de Liao refredant el partit, tot i això l’àrbitre s’empassava un clar penal a Geri a la primera mitja hora del matx, arribant al descans amb el 0 a 1 al marcador.

La sortida d’Over a la represa va donar més profunditat generant més perill a la porteria del visitant Toni molt encertat, en una segona part en la que els dos porters van ser claus pels seus, Jordi Fernàndez va aturar l’impossible, una magnifica jugada per la seva banda esquerra inventada per un Marti Ferret que havia sortit instants abans deixava en safata la pilota perquè Alex Morillas que portava els mateixos minuts pogués empatar al minut 77, arribant a la fi d’un partit intens i ben jugat per part dels dos equips, el punt aconseguit es pot considerar de bo després de com va anar l’enfrontament.

UE Sitges A: Jordi, Laguna, (Alex Morillas 67) Liao, (Manu 21) Esteller, (Over 45) Cubedo, Fede, Cèsar, (Valbuena 67) Sacris, Dídac (Marti Ferret  67), Doblas i Geri.

El Sitges es desplaça aquest diumenge al camp del Espluguenc en un partit que donarà inici a les 12 del migdia.