Tir amb arc

Nous èxits dels Arquers del Montmell

Redacció El Montmell 10-09-2019 16:46 Lectures 736
III Open Round 900 d'Olivella. Eix

III Open Round 900 d'Olivella. Eix

El diumenge 8 de setembre va tenir lloc a les instal·lacions del Club Arquers d'Olivella el III Open Round 900 d'Olivella.

El torneig va estar organitzat pel mateix club del Garraf comptant amb una nombrosa participació d'arquers de diferents clubs amb diferents modalitats i categories entre els quals hi figurava el Club de Tir amb Arc Arquers del Montmell del Penedès

El Club de Tir amb Arc Arquers del Montmell que ja la setmana pasada va obtenir uns bons resultats en una competició similar a Sant Andreu de la Barca, s'ha tornat a superar doncs els seus dos representants han obtingut els següents resultats:

En la categoria d’arc longbow sènior masculí en Jaume Montull Rué ha obtingut la primera posició i per tant la medalla daurada i en la categoria d’arc instintiu sènior femení Maria Elisa Montserrat Batet ha estat la primera classificada obtenint també la mateixa medalla.

Un altre èxit per aquesta segona competició d'aquest Club penedesenc que s'ha iniciat amb molt bons resultats"

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament