Tir amb arc

Nous èxits dels Arquers del Montmell

III Open Round 900 d'Olivella. Eix

III Open Round 900 d'Olivella. Eix

El diumenge 8 de setembre va tenir lloc a les instal·lacions del Club Arquers d'Olivella el III Open Round 900 d'Olivella.

El torneig va estar organitzat pel mateix club del Garraf comptant amb una nombrosa participació d'arquers de diferents clubs amb diferents modalitats i categories entre els quals hi figurava el Club de Tir amb Arc Arquers del Montmell del Penedès

El Club de Tir amb Arc Arquers del Montmell que ja la setmana pasada va obtenir uns bons resultats en una competició similar a Sant Andreu de la Barca, s'ha tornat a superar doncs els seus dos representants han obtingut els següents resultats:

En la categoria d’arc longbow sènior masculí en Jaume Montull Rué ha obtingut la primera posició i per tant la medalla daurada i en la categoria d’arc instintiu sènior femení Maria Elisa Montserrat Batet ha estat la primera classificada obtenint també la mateixa medalla.

Un altre èxit per aquesta segona competició d'aquest Club penedesenc que s'ha iniciat amb molt bons resultats"

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!