Tercera Catalana, grup 12è

Els gols, els protagonistes en el debut al Municipal

L’equip d´en Dani Pujol debuta de la millor manera davant la seva afició fent una maneta als igualadins

Sitges-Suburense 5 – Montserrat Igualada 3

Primer triomf del segon equip de l’UE Sitges, ho fa jugant un bon partit demostrant la seva arribada davant un Montserrat Igualada que tindrà que millorar sobretot en defensa, l’encontre però fou del tot distret amb el gol com a protagonista en el que aquest jove conjunt sitgetà generava bones sensacions.

Fou al minut 23 quan l’equip sitgetà s’estrenava de cara a barraca amb un bonic gol de Marc Prat, arribant el segon 11 minuts després aconseguit per uns dels destacats i golejador, en Carlos Guerrero, un minut després el visitant Casas escurçava diferències quan millor estava jugant l’equip de Dani Pujol, Jorge Ayala al 40 tornava a posar diferències amb el 3 a 1, deixant però de nou tot ajustat l’igualadí Victor aprofitant un regal en defensa un minut després.

Va saber reaccionar el Sitges-Suburense de la millor manera després d’encaixar el gol de l’empat als cinc minuts de la represa, jugant una segon part en el que la seva superioritat deixava el resultat final de 5 a 3, amb gols Carlos Guerrero i Viñola.

Sitges-Suburense: Javi Dorado, Rafa, Marc Martínez, Dani Midcley, (Christian 48) Michel Justino, (Joal Linares 73) Jorge Ayala, Carlos Cantos, Christian, Jano, (Viñola 60) Raul Peiró, Marc Prat, (Guerrero 60) i Carlos.

L’equip es desplaça aquest diumenge al camp del Riudebitlles, l’hora d’inici les 12 hores.