Vòlei platja

El CEBP tanca l'estiu amb esport popular

Una vuitantena d'esportistes prenien part als darrers tornejos de Volei Platja de l'estiu els passats dissabtes 31 d'agost i 7 de setembre

CEBP El Vendrell 12-09-2019 12:50 Lectures 739
Torneig de Volei Platja de l'estiu. Eix

Torneig de Volei Platja de l'estiu. Eix

Els tornejos de Volei Platja es portaven a terme a la zona esportiva del Francàs el Dissabte 31 d'Agost i a la zona esportiva de Sant Salvador el Dissabte 7 de Setembre.

Al Francàs hi va haver una participació de 14 equips formats per 58 jugadors i jugadores. El torneig comptava amb dues categories, or i plata.

La classificació final de categoria PLATA la formaven els equips “Safo Team” en 3a posició, “Mamadisimos” en 2a posició i els “Imbecils” en 1a posició.

La classificació final de categoria OR la formaven els equips “Pishas Gold” en 3a posició, “Ay dios mío que calvario” en 2a posició i els “Nogard Yelov” en 1a posició.

El torneig de Sant Salvador comptava amb la participació de 7 equips formats per 28 jugadors i jugadores portant a terme un torneig de matí en un format de lliga.

La classificació final la formaven els equips “RCP” en 3a posició, “Pishas Gold” en 2a posició i els “Esta noche se sale” en 1a posició.

Aquestes dues activitats tancaven la temporada de platja del programa  d'esport popular del Consell Esportiu del Baix Penedès.

La valoració final del programa és molt positiva, un cop finalitza la temporada amb un increment de nombre de tornejos i modalitats, així com de volum d'esportistes.

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No