Patinatge

1er Trofeu Llunàtics de patinatge artístic lliure individual

Es tracta de la primera competició d’aquesta disciplina esportiva que s’organitzarà a la capital del Garraf i està organitzat pel Club Patinatge Artístic Vilanova

CPA Vilanova Vilanova i la Geltrú 12-09-2019 13:00 Lectures 862
Trofeu Llunàtics de Patinatge Artístic. Eix

Trofeu Llunàtics de Patinatge Artístic. Eix

El Club de Patinatge Artístic Vilanova engegarà enguany el primer Trofeu Llunàtics de Patinatge Artístic, únic certamen d’aquestes característiques a la ciutat. L’entitat esportiva de VNG, que va renovar totalment la seva junta fa un any, aposta per crear una competició en la modalitat de Lliure individual adreçada a patinadors i patinadores de Promoció (Consell Esportiu) i d’Iniciació D, C, B, A i Certificat de Categories (Federació Catalana de Patinatge).

La prova comptarà en la seva primera edició amb una setantena de patinadores de clubs de la comarca i el territori com el CPA Cubelles, el CP Ciutat de Sabadell, el CP Salou, el CPA Vilanova i s’organitzarà de manera que al matí se celebrarà la competició de nivell escolar: categories Pre Benjamí; Benjamí i Aleví i a la tarda les categories d’Iniciació fins a Certificat federades.

El trofeu, que organitza el CPA Vilanova amb la col·laboració de l’Ajuntament de VNG, vol esdevenir punt de trobada dels clubs i entitats que realitzen aquest esport al territori i per aquest motiu s’ha convidat  a participar tant a clubs de la comarca com d’altres del Barcelonès i Penedès.  D’altra banda la competició, que realitzarà el lliurament de premis en finalitzar les competicions de Promoció al matí i d’Iniciació a la tarda, inclou diplomes per als 4t classificats així com 3 mencions especials: al vestuari; a l’expressió artística en l’execució dels exercicis i a la millor coreografia.

Presentació i festival del club

A més a més del primer Trofeu Llunàtics, el CPA Vilanova realitzarà la presentació d’esportistes i equips de la temporada 2019-2020 el dissabte 21 de setembre, a les 18.30 h, també al Pavelló Esportiu de la Collada. L’esdeveniment comptarà amb les actuacions dels esportistes que formen part de l’entitat i permetrà gaudir de l’espectacle del patinatge artístic en totes les modalitats que imparteix el club de la capital del Garraf.

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No