Bàsquet

El Samà presenta els equips per a la nova temporada

Pau Pedraza i Sopena Vilanova i la Geltrú 12-09-2019 13:13 Lectures 1542
Presentació dels equips del CB Samà 2019/20. Dani Ximenes

Presentació dels equips del CB Samà 2019/20. Dani Ximenes

El vuit de setembre es va celebrar la presentació de la vint-i-vuitena temporada del Club Bàsquet Samà de Vilanova i la Geltrú al pavelló Isaac Gálvez.

La jornada va començar amb el partit amistós del Sènior Masculí A contra el nou club de bàsquet de Canyelles. El matx va tenir un dominador clar: l’equip vilanoví, que, dirigit per Joan Pozo, va guanyar per 77 punts a 42. A la mitja part, el president del club Eduard Sancho, va homenatjar a l’alcaldessa de Canyelles Rosa Huguet i el seu regidor d’Esports, els quals van dirigir unes paraules d’agraïment als locals per la col·laboració en la formació del seu nou equip de bàsquet.

Un cop finalitzat el partit de la primera categoria masculina, es van presentar els 27 equips base per a la nova temporada, en què el club vilanoví acull 290 nenes i nens, des dels Baby Bàsquet fins als sèniors. Amb música lluitadora de fons, cada jugador del sènior femení i masculí va ser presentat individualment el públic. Acabat l’acte de presentació, el president va agrair la col·laboració de tres ajudants de l’equip directiu i va comentar el campus Samamàgic School i l’Stage de pretemporada al Collell. Seguidament, va convidar als presents al pavelló a un breu pica-pica abans de començar el partit del Senior Femení A.

La jornada va finalitzar amb l’amistós del femení contra el Club Bàsquet Maresme femení júnior. El marcador va englobar el resultat de 65 a 43 punts, on les jugadores de Rubén Tenor, que van dominar tot el partit, van fer-se amb la primera victòria de la temporada.

L’acte de presentació va generar bones impressions de cara a la nova temporada per a tots els equips del Club Bàsquet Samà.

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament