Trofeu Llunàtics

El CPA Vilanova organitza un trofeu de patinatge artístic lliure individual

Serà diumenge 22, i comptarà amb patinadores de Cubelles, Sabadell, Salou i Vilanova, entre d'altres

Redacció Vilanova i la Geltrú 14-09-2019 10:22 Lectures 3748
El CPA Vilanova organitza un trofeu de patinatge artístic lliure individual. Ajuntament de Vilanova

El CPA Vilanova organitza un trofeu de patinatge artístic lliure individual. Ajuntament de Vilanova

La 1a edició del Trofeu Llunàtics de patinatge artístic se celebrarà al Pavelló Esportiu La Collada el diumenge 22 de setembre. Es tracta de la primera competició d'aquesta disciplina esportiva que s'organitzarà a la capital del Garraf.

El Club de Patinatge Artístic Vilanova organitza aquest primer Trofeu Llunàtics de Patinatge Artístic, únic certamen d'aquestes característiques a la ciutat. L'entitat esportiva de VNG, que va renovar totalment la seva junta fa un any, aposta per crear una competició en la modalitat de Lliure individual adreçada a patinadors i patinadores de Promoció (Consell Esportiu) i d'Iniciació D, C, B, A i Certificat de Categories (Federació Catalana de Patinatge).

La prova comptarà en la seva primera edició amb una setantena de patinadores de clubs de la comarca i el territori, com el CPA Cubelles, el CP Ciutat de Sabadell, el CP Salou i el CPA Vilanova, i s'organitzarà de manera que al matí se celebrarà la competició de nivell escolar (categories Pre Benjamí, Benjamí i Aleví), i a la tarda les categories d'Iniciació fins a Certificat federades.

El trofeu, que organitza el CPA Vilanova amb la col·laboració de l'Ajuntament de VNG, vol esdevenir punt de trobada dels clubs i entitats que realitzen aquest esport al territori, i per aquest motiu s'ha convidat a participar tant a clubs de la comarca com a d'altres del Barcelonès i el Penedès. D'altra banda, la competició, que farà el lliurament de premis en finalitzar les competicions de Promoció al matí i d'Iniciació a la tarda, inclou diplomes per als quarts classificats, així com 3 mencions especials: al vestuari; a l'expressió artística en l'execució dels exercicis, i a la millor coreografia.

Presentació i festival del club

A més del primer Trofeu Llunàtics, el CPA Vilanova realitzarà la presentació d'esportistes i equips de la temporada 2019-2020 el dissabte 21 de setembre, a les 18.30 h, també al Pavelló Esportiu de la Collada. L'esdeveniment comptarà amb les actuacions dels esportistes que formen part de l'entitat i permetrà gaudir de l'espectacle del patinatge artístic en totes les modalitats que imparteix el club de la capital del Garraf.

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No