HOQUEI PATINS

Reus i Barça jugaran la final de la Supercopa d'hoquei patins

Llorens Mateo Vilanova 14-09-2019 16:54 Lectures 908

Aquesta tarda- vespre s'han disputat al Pavelló de Les Comes d'Igualada les semifinals de la Supercopa d'Espanya d'Hoquei Patins en categoria masculina, en les que el Reus i el Barça han derrotat a Liceoi Igualada respectivament. 

Demà un quart de nou del vespre la gran final Reus - Barça.

En la primera semifinal el Reus s'ha imposat a un renovat Liceo per 4 gols a 2, en un partit en el que els catalans sempre han anat per endavant en el marcador. Pel que hem vist la profunda renovació dels gallecs els ha fet baixar un xic, de moment, insistim en el de moment el seu potencial.

En la segona semifinal el Barça s'ha impossat per 3 gools a 1però cal destacar que els locals han tingut contra les cordes al Barça, ja que amb un plantejament senzill han mantingut l' lempat inicial fins a 11 minuts pel final, moment en que s'han avançat  en el marcador. Llavors la maquinaria blaugrana ha posat una marxa o dos més i ha capgirat el marcador.

Comentar que ha estat baixa per lessió Pau Bargalló que es perdrà l'inici de la lliga la propera setmana.

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No