Futbol

El millor, el resultat

Els de Manel Rodríguez sumen dos punts en les dues primeres jornades del campionat

Toni Muñoz Sitges 17-09-2019 18:41 Lectures 860

CFA Espluguenc 0 – UE Sitges 0

La UE Sitges aconseguia el segon empat consecutiu, en aquest cas sense gols al camp de l’Espluguenc. L’equip però no jugava gens bé, generant més arribada a la primera part però amb poc recorregut, a la segona tot i això és cert que va poder guanyar i també perdre, considerant just el resultat final.

Sense controlar el joc i més aviat apàtics, és cert que els locals la van tenir i clara al minut 25 rematant de cap un servei de corner que en la mateixa línia treu amb el cos Alex Laguna, tenint un altre acostament amb molt de perill al minut 32, el davanter de l’Espluguenc lliure de marca llançava alt, fou el davanter sitgetà Over el que posava la por al cos al 35 als d’Esplugues amb el seu llançament que s’anava molt ajustat fora i va ser el mateix Over en el que en jugada en profunditat iniciada col·lectivament per l’equip de Sitges tot sol llançava i pràcticament a porta buida llançava fora i perdia l’oportunitat de posar-se per davant als seus.

Poca historia va tenir la segona part els d’Esplugues tenien la possessió però amb poca profunditat, mentre que per la seva part al Sitges li faltava la sortida de pilota, amb poc protagonisme al mig del camp que ni amb la sortida al terreny de més pólvora com és el cas d’Alex Morillas i Edgar Doblas va servir per canviar el ritme del partit seguint sense generar profunditat, arribant a la fi del matx de la mateixa manera que s’havia començat, sense gols, Manel Rodríguez però aprofitava per donar minuts a la nova incorporació, en Marcos Garcia.

Fitxa tècnica

UE Sitges: Jordi Fernàndez, Fede, Manu, Cubedo (Rafa 45) Sacris (Marcos Garcia 88) Alex Laguna, Dídac, Marti Ferret (Valbuena 79) Geri, (Alex Morillas 67) Cèsar i (Edgard Doblas 67).

El proper partit

L’equip sitgetà amb la necessitat de sumar el tres primers punts rep aquest diumenge al punt de les 12’15 a la Fundació Alt. Vilafranca que ve de perdre a Sant Cugat i suma tres punts dels dos partits que ha jugat.

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No