Gimnàstica

Júlia Boveda 2ª classificada a la segona fase de Copa Catalana

Júlia Boveda 2ª classificada a la segona fase de Copa Catalana. CR Vilafranca

El passat diumenge 15 de setembre va tenir lloc a Sant Feliu de Llobregat la 2a Fase de Copa Catalana de Gimnàstica Rítmica de Nivell VII.

El CR Vilafranca hi va participar amb nou gimnastes. La més petita d’elles, la Júlia Boveda va aconseguir una meritòria 2na posició.

Pel que fa la categoria Infantil, amb l’aparell de cinta, van participar-hi les gimnastes Júlia Arnan, Janna Picas, Mar Tomàs i Anna Barbal. Destacar el 7è i 8è lloc aconseguit per la Mar i l’Anna respectivament.

A la categoria Cadet, amb l’aparell de cèrcol, hi van participar la Nàdia Pérez, l’Èlia Cuscó i l’Èlia Cunillera. La Nàdia va aconseguir classificar-se en 10na posició.

Finalment, a la categoria Juvenil i amb l’aparell de corda, la Marta Puimedon va assolir la 9na millor nota de la seva categoria.