Bàsquet Sitges 72 - A.B. Vendrell 70

CB Sitges: Mauri, Yan 2, Roc, Valerio, Oriol 18, Fer 6, Noel 18, Raül 3, Mauro 7, Llia 11, Jordi, Pau 7.

Entrenador: Balta i Núria    Delegat: Pep Camprubi

Parcials: 23-10   9-16    11-11    14-20  prorroga  15-13

Dissabte 14 de setembre a les 18:00 hores, es va disputar l'enfrontament de la 33 edició del Memorial Llopis al Pavelló Pins Vens.

L'equip sitgetà va començar dominant el partit, gràcies a una bona defensa i al gran encert de 6'25m. A poc a poc, el Vendrell es va anar trobant còmode i dificultava el joc a l'equip local; tot i això el Sitges seguia per davant al marcador.
Els equips arribaven a la mitja part 32-26.

Després del descans el Sitges feia la pista seva, donat de la mobilitat en atac, però l'equip del Penedès, seguia apretant i no es donava per vençut. Quelcom que donaria resultats, després d'un últim quart molt disputat i molt carregat de faltes per part del Sitges. Quan faltava un escàs minut pel final del partit el Vendrell es col·locava a 2 punts. On finalment empatava amb una cistella de camp, però encara quedaven uns segons on el Sitges intentaria sentenciar, però hauria d'esperar a la pròrroga per poder fer-ho possible.

Al període extra, la línia de tir lliure dominaria el marcador, en els dos equips però va beneficiar més a l'equip local, que gràcies a 2 tirs lliures transformats quan faltaven pocs segons, donaven la victòria al Bàsquet Sitges després d'un partit emocionant i d'un Vendrell lluitador.Olesa “B”

El primer partit de Lliga el Bàsquet Sitges jugarà a la pista del Nou Bàsquet Olesa “B”, el diumenge dia 29 de Setembre a les 17:45 hores.