Bàsquet

33a edició del Memorial Llopis

CB Sitges Sitges 18-09-2019 12:10 Lectures 548

Bàsquet Sitges 72 - A.B. Vendrell 70

CB Sitges: Mauri, Yan 2, Roc, Valerio, Oriol 18, Fer 6, Noel 18, Raül 3, Mauro 7, Llia 11, Jordi, Pau 7.

Entrenador: Balta i Núria    Delegat: Pep Camprubi

Parcials: 23-10   9-16    11-11    14-20  prorroga  15-13


Dissabte 14 de setembre a les 18:00 hores, es va disputar l'enfrontament de la 33 edició del Memorial Llopis al Pavelló Pins Vens.

L'equip sitgetà va començar dominant el partit, gràcies a una bona defensa i al gran encert de 6'25m. A poc a poc, el Vendrell es va anar trobant còmode i dificultava el joc a l'equip local; tot i això el Sitges seguia per davant al marcador.
Els equips arribaven a la mitja part 32-26.

Després del descans el Sitges feia la pista seva, donat de la mobilitat en atac, però l'equip del Penedès, seguia apretant i no es donava per vençut. Quelcom que donaria resultats, després d'un últim quart molt disputat i molt carregat de faltes per part del Sitges. Quan faltava un escàs minut pel final del partit el Vendrell es col·locava a 2 punts. On finalment empatava amb una cistella de camp, però encara quedaven uns segons on el Sitges intentaria sentenciar, però hauria d'esperar a la pròrroga per poder fer-ho possible.

Al període extra, la línia de tir lliure dominaria el marcador, en els dos equips però va beneficiar més a l'equip local, que gràcies a 2 tirs lliures transformats quan faltaven pocs segons, donaven la victòria al Bàsquet Sitges després d'un partit emocionant i d'un Vendrell lluitador.Olesa “B”

El primer partit de Lliga el Bàsquet Sitges jugarà a la pista del Nou Bàsquet Olesa “B”, el diumenge dia 29 de Setembre a les 17:45 hores.

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres