Massa càstig per un Sitges-Suburense donant la cara

L’equip de Dani Pujol en les dues jornades disputades veu porta fent 8 gols però te un problema en defensa encaixant 9

C.E. Riudebitlles 6 – UE Sitges-Suburense

El Sitges-Suburense patia massa càstig a Sant Pere de Riudebitlles en un partit boig, l’equip sitgetà que als dos primers minuts de l’inici encaixava el primer gol, el cert és que jugava fins i tot per poder esgarrapar quelcom, en aquest cas la manca d’encert en moments puntuals així com l’encert ofensiu dels locals que els va sortit tot rodó, el principal problema per acabar potser massa escaldats en aquest enfrontament davant un rival sempre molt complicat.

Molt de rendiment van treure els locals al primer temps, tres arribades i tres gols, anant al descans amb el 3 a 1, a la represa donava la sensació que el Sitges-Suburense es va preocupar més de jugar que de defensar tot i que li faltava el gol quan més a prop ho va tenir per l’empat, després dos dianes més d’un Riudebitlles molt afortunat deixava el 6 a 3 gens amb el que s’havia presenciat al terreny de joc.

Sis gols més encaixats, autèntic malson per l’equip sitgetà, és evident que molt ha de treballar Dani Pujol, al que li agrada que els seus realitzin un futbol ordenat sobretot en defensa, tot i que  estem parlant de la segona jornada resta molt de camí per caminar.

Els gols: minut 2, Xavier Mascaró 1-0; minut 26, Raul Grande 2-0; al 28 Michel, 2-1; al 31 Daniel Fariñas, 3-1; al 55 Ivo Font, 4-1; minut 77 Jorge Ayala, 4-2; 80 Carlos Guerrero; 4-3; al 85 Raul Grande, 5-3; i al 89 Salcedo feia el definitiu 6-3.

UE Sitges-Suburense: Javi Dorado, Guerrero, Eric Furró (Gerard Lopez 75) Marc Martínez, (Christian 72) Xavi Rodríguez, (Bruno 65) Michel Justino, Jorge Ayala, Carlos Cantos, (Joal Linares 38) Jano Ramos, Carlos Guerrero i Marc Prat.

Aquest dissabte el Sitges rep a l’Ateneu Igualadí, tercer per la cua amb un punt i ve de perdre davant el Montserrat Igualada per 4-1.