Golf

Sitges acull la tercera edició del torneig de golf femení internacional Mediterranean Ladies Open

La competició es disputarà del 26 al 29 de setembre al Club de Golf Terramar de Sitges i aplegarà les millors jugadores europees de les quals quatre són catalanes

Redacció Sitges 20-09-2019 17:31 Lectures 2751
Sitges acull la tercera edició del torneig de golf femení internacional Mediterranean Ladies Open. Ajuntament de Sitges

Sitges acull la tercera edició del torneig de golf femení internacional Mediterranean Ladies Open. Ajuntament de Sitges

La tercera edició del torneig de golf femení internacional Estrella Damm Mediterranean Ladies Open se celebrarà del 26 al 29 de setembre al Club de Golf Terramar de Sitges. Aquesta gran competició internacional reunirà 108 jugadores professionals del continent europeu, entre les quals hi ha les millors d'aquest esport com l'escocesa Catriona Matthew, l'anglesa Trish Johnson -una autèntica llegenda del golf- i la nord-americana Beth Allen. També hi jugaran Carlota Ciganda i Beatriz Ricari -golfistes de Navarra- i les jugadores catalanes Èlia Folch, Mireia Prat i les dues representants del Club de Golf Terramar: Camilla Hedberg i Andrea Jonama. Entre les participants també destaquen altres joves valors com l'alemanya Olivia Cowan, la danesa Emily Pedersen i l'escocesa Carly Booth. 

L'alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, destaca que “es tracta d’un torneig de golf professional femení de primer nivell internacional que genera un impacte econòmic directe per al municipi de més de 300.000 euros. A més, la competició se celebra a finals del mes de setembre, una vegada passada la temporada turística més alta". 

L’organització preveu l’assistència de 5.000 persones de públic i que tingui una gran repercussió mediàtica gràcies als 50 mitjans de comunicació acreditats que s’esperen. Aurora Carbonell ha explicat que “per tal d’apropar el torneig a la població, enguany s’allargarà el recorregut del trenet turístic fins al Club de Golf Terramar”.

L'entrada per presenciar el torneig serà oberta a tothom i gratuïta amb l'objectiu d'afavorir una presència alta de públic.

L'Estrella Damm Mediterranean Ladies Open és un torneig integrat dins el circuit europeu professional i enguany aquest esdeveniment esportiu és més sostenible i ecològic a través de diverses actuacions mediambientals. Sitges compta amb la certificació Biosphere Destination i des de la regidoria de Turisme es treballa amb l’organització per a la sostenibilitat de l’esdeveniment.

Entre les mesures es substituiran gots de plàstic per altres biodegradables, fets amb 100% de matèries vegetals, mentre que en l'àmbit de la restauració s'utilitzaran productes de proximitat. A les instal·lacions  del Club de Golf Terramar s'impulsarà el reciclatge de tot tipus de materials, instal·lant a diferents punts del recorregut papereres de cartró.     

També es fomentarà els desplaçaments amb bicicleta aprofitant la proximitat dels allotjaments al camp de golf i s’utilitzaran vehicles elèctrics sempre que sigui possible. 

L'Estrella Damm Mediterranean Ladies Open és un torneig integrat dins del Ladies European Tour. El diumenge 29 de setembre es farà l'acte de lliurament dels premis a partir de les tres de la tarda.


Palmarès Estrella Damm Mediterranean Ladies Open

2017 1a edició guanyadora l'anglesa Florentyna Parker

2018 2a edició guanyadora l'holandesa Anne Van Dam 


Servei del Trenet Turístic
 
Preus
 
Preu bitllet anada: 2,50€
Preu bitllet anada i tornada 4€
 
Ensenyant el DNI conforme es resideix a Sitges
 
Preu bitllet anada: 1,50€
Preu bitllet anada i tornada: 3€
 
Horaris
 
De 10:00h-14:00h i de 17:00h-21:00h
Freqüència de pas aproximada cada 15-20 minuts
 
Punt de càrrega i descàrrega de passatgers
 
Aparcament club de Golf Terramar

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No