Tir amb arc

El Club Tir amb Arc Arquers del Montmell participa al torneig ciutat de Lleida

El Club Tir amb Arc Arquers del Montmell al torneig ciutat de Lleida. Eix

El Club Tir amb Arc Arquers del Montmell al torneig ciutat de Lleida. Eix

Els dies 21 i 22 de setembre s’ha celebrat a les instal·lacions del Club Tir amb Arc Pardinyes de Lleida la XXVII edició del Torneig Ciutat de Lleida que consta de dos competicions, la de Round 1440 i el Ciutat de Lleida.

Un prestigiós torneig en el que participen clubs de tir amb arc de la Comunitat de Madrid, Andalusia, del País Basc, Andorra, Aragó, de Suïssa entre d’altres i de les quatre províncies catalanes. Com a representació penedesenca hi participà el Club Tir amb Arc Arquers del Montmell.

Els resultats dels arquers del Club Tir amb Arc Arquers del Montmell han estat els següents: en la modalitat de arc Longbow sènior masculí, en Jaume Montull Rué ha obtingut la tercera posició en el Round 1440 i caient de manera molt ajustada en quarts en les eliminatòries del Ciutat de Lleida, mentre que l’altre representant del Club, la Maria Elisa Montserrat Batet en la modalitat d’arc Instintiu sènior dona s’ha fet amb una molt meritòria quarta posició en el Round 1440 caient també en quarts en les eliminatòries del Ciutat de Lleida.

Bons resultats que comencen a sumar a d’altres recentment obtinguts per aquest club de recent creació a qui els desitgem molta sort en la seva propera fita esportiva que serà els dies 28 i 29 de setembre en el XV Trofeu Ciutat de Saragossa i el XL Trofeu Verge del Pilar.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!