Equipaments

Vilafranca completa les millores als pavellons d’hoquei i Firal

La inversió en aquestes millores per a la pràctica de l’hoquei i el patinatge artístic arriba als 35.000 euros

Redacció Vilafranca del Penedès 24-09-2019 17:03 Lectures 2180
Millores als pavellons d’hoquei i Firal per a la pràctica de l’hoquei i el patinatge artístic. Ajuntament de Vilafranca

Millores als pavellons d’hoquei i Firal per a la pràctica de l’hoquei i el patinatge artístic. Ajuntament de Vilafranca

En les darreres setmanes s’han completat un seguit de millores al pavelló municipal d’hoquei i al pavelló firal per donar un millor servei a les entitats i clubs practicants de l’hoquei i el patinatge artístic.

La regidora d’Esports, Anna Doblas, ha visitat aquestes millores indicant que són el resultat de l’aplicació d’una ampliació de pressupost aprovada el passat mes d’abril i inclou la instal·lació d’una nova tanca perimetral a la pista del Pavelló d’Hoquei, que era una demanda dels clubs usuaris, i unes noves xarxes de protecció darrere les porteries que se sustenten en l’estructura metàl·lica del sostre. Aquestes millores s’afegeixen a la retirada del fals sostre, el pintat de la pista i la instal·lació d’il·luminació led en el pavelló “que suposa més intensitat de llum, més estalvi energètic i sostenibilitat, tal com s’està aplicant en totes les reformes i en els edificis municipals de nova construcció”, ha dit la regidora.

Pel que fa al pavelló Firal, s’hi ha instal·lat la tanca antiga que s’ha retirat del pavelló d’hoquei. “Recuperem un equipament per a la pràctica de l’hoquei i el patinatge artístic, de manera que aconseguim tenir tres pistes, dues al pavelló d’hoquei i una al pavelló Firal, per oferir-les als clubs i entitats esportives”, afirmava Anna Doblas.

La inversió en aquestes millores arriba als 35.000 euros.

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament