Recta final pel CB Samà

El cap de setmana passat els dos primers equips del CB Samà van jugar els últims partits d’amistosos de la pretemporada

Imatge del partit del SMA del CB Samà. Eix

El Samà masculí va enfrontar-se al Sant Ignasi de Barcelona. Els nois de Joan Pozo, van atacar amb molt de criteri, però defensivament no van millorar les baixades d’intensitat. Després de disputar molts partits amistosos contra equips de diverses categories (copa, primera catalana i segona catalana), els jugadors vilanovins han pogut agafar més experiència i ritme de partit per poder conèixer les noves incorporacions a l’equip i els diferents sistemes ofensius i defensius que planteja l’entrenador. Després d’aquesta victòria del SMA contra el St. Ignasi per 85 a 75 punts, l’equip masculí es prepara per començar el primer partit de lliga. Serà fora de casa, el 29 de setembre a les 17.45 h contra el CEB Pallejà, en una competició llarga i molt exigent, on el Samà haurà de lluitar per poder pujar de categoria.

El Samà femení va disputar el partit amistós al pavelló del Bàsquet Draft Gramenet, on el resultat va ser de 49 a 48 punts a favor de les locals malgrat el bon partit de les noies del Samà i la posició del Gramenet, que juga en una categoria superior. L’equip de Rubén Tenor va competir fins al darrer minut. El ritme del partit va ser alt, amb molta pressió, uns atacs i contraatacs fabulosos i les jugadores van tancar sempre el rebot defensiu. Al final del darrer quart, el SFA va estar a set punts de les locals, però dos triples d’Anira Pascual, va deixar-lo a un punt. Les vilanovines van recuperar la pilota a favor seu pocs segons abans que es xiulés el final, van posar a proba una jugada, però el final no els va ser favorable.

Després de partits de preparació, tots dos equips estan preparats per a competir a la lliga.