Reacció victoriosa a la segona part

A la tercera va la vençuda i sumen la primera victòria que els col·loca amb un triomf i dos empats i tan sols un gol encaixat

Els jugadors de l'UE Sitges celebrant la victòria al vestidor. Eix

UE Sitges 2 – Fundació Alt. Vilafranca 0

El Sitges va tenir que patir de debò per fer-se amb el primer triomf del campionat. L’equip que no jugava gens bé a la primera part es va veure sorprès per la Fundació Alt. Vilafranca estavellant dues pilotes als pals, ho van fer al minut 15 enviant-la al travesser amb xut d’Arjona, així com un altre al pal al 36 veient al llarg d’aquesta fase del partit l’equip de Manel Rodríguez que no es va trobar còmode faltant-li més control.

Va canviar la decoració pels sitgetans ja que des dels primers instants de la segona part la sortida d’Alvaro Cardiel donava més control i de fet l’equip es va començar a trobar molt més còmode, generant més arribada de cara a barraca, arribant la millor jugada que donava el gol al Sitges iniciada per Martí fent un molt bon passi per Dídac que veient l’arribada d’Alex Morillas li feia una assistència magistral perquè aquest la fiques dintre posant el 1-0 al minut 61. Arribant el segon gol materialitzat per un Edgard Doblas que havia sortit instants abans amb un xut amb molta intenció al 72 després d’una jugada personal, la sortida també al terreny de joc d´Over o el mateix Jaume Jordi va donar força frescor al joc local que encara va poder fer més mal a l’equip vilafranquí oferint d’aquesta manera els millors minuts del que va del campionat l’equip sitgetà.

Fitxa Tècnica

UE Sitges: Jordi, Laguna, Manu, Martí, Cubedo, (Liao 45) Fede, Cèsar (Cardiel 46) Sacris, Dídac, (Over 65) Morillas, (Jaume Jordi 80) Geri i (Edgard Doblas 65).

El Sitges viatja aquest dissabte al camp del Sant Joan Despí, 10è a la taula amb 3 punts, amb tres