Dos resultats diferents en un inici exigent

L’equip de Carles Busquets jugava un bon partit a casa però cal millorar a pista contraria

CPS Sitges 4 – HC Igualada 1

El CPS Sitges jugant en tres dies dos partits en aquests inicis de competició, aconseguia una de bona i un altre de dolenta. L’equip causava una molt bones sensacions en el primer encontre del campionat a la seva pista davant el Igualada, jugant molt seriosament i dominant en tot moment el marcador, tot i que la primera part finalitzava amb un solitari gol del costat dels de Carles Busquets.

A la segona amb gols de Ferran al minut 29 i de Ferran Ortell i el de Rubèn al 31 deixava tot molt bé encarat per l’equip sitgetà. Xavi Montané deixava el partit vist per sentencia al 34 deixant al Igualada molt per sota del joc desenvolupat pels sitgetans.

CPS Sitges: Xavi Montoya, Ferran Ortell, Sergi, Alex Ortega, Isaac Martínez, Rubèn, Xavi Montané, Jon, Gerard Camarasa i Martí.

Espanyol 7 – CPS Sitges 3

A la pista de l’Espanyol l’equip de Carles Busquet va tenir un mal inici on no sortien el suficient concentrats amb pífies que davant un conjunt com aquest Espanyol no es poden cometre perquè es paguen cares, anant al descans amb un 4-1, a la represa és cert que l’equip sortia més endollat que els locals jugant a per la remuntada saben que ells un gol més al farien.

La reacció de l’equip sitgetà portava a un 6-4, tenint als pericos contra les cordes tot i que una altre errada i el bon fer en defensa del ’Espanyol deixava el resultat final potser massa gran degut al vist a la pista de joc.

Els gols de Sitges els van fer Sergi Sabater 2, un Rubèn i un altre Raven.

CPS Sitges: Xavi Montoya, Montané, Gerard Camarasa, Alex Raventós, Ferran Ortell, Sergi Sabater, Isaac Martínez, Rubèn Gómez i Pau Medrano.

L’equip sitgetà rep aquests dissabte al punt de les 18 hores al Congres B, amb l’objectiu de seguir ferms a la seva pista.

Resultats de la jornada: 21 de setembre de 2019

Els passat cap de setmana, els equips base van iniciar el Campionat de Lliga 2019/20 i el sènior A va jugar la 2ª jornada del campionat de 1ª catalana visitant la pista del SD Espanyol.

Els resultats dels partits, dels equips del CPS Sitges, a la jornada del 21 de setembre de 2019, van ser els següents:

Dissabte, 21 de setembre de 2019

– Partits jugats com a local (Pavelló de Pins Vens):

Benjamí: CPS Sitges 5 – PHC Sant Cugat C 0.

Junior: CPS Sitges “baixens.com” 9 – Sferic Terrassa 2.

– Partits jugats com a visitant:

Sènior A (1ª Catalana): SD Espanyol 7 – CPS Sitges “New Ricky’s” 4. (2ª jornada - 1ª Catalana)

La resta d’equips tenien jornada de descans.

Horaris dels partits de la propera jornada: 28 i 29 de setembre de 2019

El calendari dels partits, dels equips del CPS Sitges, per la propera jornada: 28 i 29 de setembre de 2019, és el següent:

Dissabte, 28 de setembre de 2019

– Partits que es juguen com a local (Pavelló de Pins Vens):

Aleví: CPS Sitges – FC Martinenc A. (A les 16:45h)

Sènior A (1ª Catalana): CPS Sitges A “New Ricky’s” – CP Congrés. (A les 18:00h – 3ª jornada Lliga de 1ª Catalana)

Sènior B (2ª Catalana): CPS Sitges B “regarsa.com” – CP Cubelles. (A les 19:30h – 3ª jornada Lliga de 2ª Catalana)