Tir amb arc

Jaume Montull guanya el Ciutat de Saragossa de tir amb arc

L'equip del Club Tir amb Arc Arquers del Montmell a Saragossa. Eix

L'equip del Club Tir amb Arc Arquers del Montmell a Saragossa. Eix

XV Trofeu Ciutat de Saragossa - XL Trofeu Verge del Pilar

Els dies 28 i 29 de setembre respectivament s’han celebrat a les instal·lacions del Centre Esportiu Municipal "La Granja" de Saragossa el XV Trofeu Ciutat de Saragossa i el XL Trofeu Verge del Pilar.

Dos competicions en les que hi participen clubs de tir amb arc de la Comunitat de Madrid, Andalusia, País Basc, Andorra, Aragó, València i Catalunya. La representació penedesenca fou a càrrec del Club Tir amb Arc Arquers del Montmell.

El dissabte es feu el Ciutat de Saragossa amb una durada de 8 hores a l'aire lliure sota una temperatura mitja de 29º sota la modalitat de Roud 1440 consistent en tirar una sèrie de 6 tandes de 6 fletxes a cada una de les quatre distàncies de diana, primerament a 20 metres, desprès a 30 metres, una segona vegada a 30 metres i finalment l'ultima sèrie a 20 metres sent el guanyador el que més punts obtingui en totes elles

I el diumenge es va disputar el Verge del Pilar que durà unes 5 hores amb temperatura mitjana de 31º i que consisteix amb eliminatòries que es juguen a sets entre dos arquers tirant a una diana a 20 metres, passant el guanyador a la següent ronda fins quedar el campió de cada modalitat.

Els resultats dels arquers del Club Tir amb Arc Arquers del Montmell han estat els següents:

En el Trofeu Ciutat de Saragossa, en la modalitat de arc Longbow sènior masculí, en Jaume Montull Rué ha obtingut la primera posició en el Round 1440 sent el campió del torneig i la Maria Elisa Montserrat Batet en la modalitat d’arc Instintiu sènior dona s’ha fet amb una molt meritòria quarta posició.

En el Verge del Pilar, en la modalitat de arc Longbow sènior masculí, en Jaume Montull Rué ha obtingut la tercera posició al caure en una molt ajustada semifinal i la Maria Elisa Montserrat Batet en la modalitat d’arc Instintiu sènior dona s’ha fet amb la sexta posició en caure en quarts.

Bons resultats tenint en compte el nivell de competitivitat que requereixen aquest tipus de torneigs.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!