Tres punts de superioritat

L’equip sitgetà suma el segon triomf consecutiu jugant una primera part per emmarcar

Plantilla de l'UE Sitges. Eix

Sant Joan Despí 1 – UE Sitges A 3

El primer equip de l’UE Sitges aconseguia tres punts de prestigi a Sant Joan Despí. L’equip de Manel Rodríguez decidien en una gran primera part en la que feien els tres gols però va poder fer mitja dotzena si haguessin estat un xic més encertats, d’aquesta manera l’equip sitgetà segueix en la seva projecció sumant en aquestes quatre jornades dues victòries i dos empats.

Al minut 23 una molt bona jugada d’atac del Sitges serveix per que Edgard Doblas que sortia després de dos partits sense fer-lo a l’onze inicial poses el 0 a 1  al marcador. Sis minuts més tard és el central Manu Muñoz el que encertava fent el 0-2 abans de la primera mitja hora de joc, tenint pràcticament encarrilat el matx, però encara se li posava millor amb el gol de Gery al minut 34 amb el 0-3, així com amb les sensacions que generava l’equip que va poder estar més encertat i fer un resultat d’escàndol en aquesta primera part.

A la segona però la tònica anava canviant tot i el control del Sitges, ells donaven un pas endavant fent el seu gol al 66, i Javi Martínez escurçant diferencies posant una mica més d’oposició en un enfrontament en que l’equip sitgetà va acabar  portant-se els tres punts i el segon triomf consecutiu que els col·loca molt amunt a la classificació.

UE Sitges: Jordi Fernàndez, Manu Muñoz, Fede, Sacris, Dídac, (Marcos Garcia 74) Edgard Doblas (Alex Morillas 67) Marti Ferret, (Jaume Jordi 74) Gery, Liao, (Edgard Esteller 60) Over Ramos, (Alex Laguna 74) i Álvaro Cardiel.

L’equip sitgetà rep el diumenge al punt d’un quart d’una del migdia al Can Buxeres.