Primera derrota del SMA

Jugada del SMA del CB Samà. Eix

El passat diumenge, el Club Bàsquet Samà Vilanova-SMA va enfrontar-se al CB Pallejà fora de casa. El desplaçament cap a Pallejà no va tenir efecte, ja que els vilanovins van tornar a Vilanova amb una derrota de 71 a 52 punts.

Durant tot el partit, el Sènior masculí va estar superat pels locals en duresa. En la defensa i en l’atac, els pallejanencs van estar molt forts i no van deixar passar cap pilota als visitants, els quals ho van intentar per totes les vies possibles. L’energia dels locals, amb un ritme més bo que la dels visitants, va desbordar completament al conjunt de Joan Pozo. El primer període va estar dominat per l’equip local, posant-se de 23 a 15 punts. En el segon, el partit va estar igualat a punts: 13 a 13. Finalment, la segona part va dominar-la, completament, el CB Pallejà i va endur-se el partit amb victòria.

Després del duel del primer equip durant el cap de setmana, el dissabte 5 d’octubre, el SMA s’enfrontarà a les 18.00 hores contra el CB Àguiles-Plasfoc a casa.

Primera victòria del SFA

El dissabte passat, el Surtidor-Bàsquet Samà Vilanova-SFA va jugar fora de casa el seu primer partit de temporada a primera catalana contra el Reus Ploms Salle A i van guanyar per 47 a 52 punts.

El Sènior femení es va emportar la victòria cap a Vilanova davant un rival molt complicat amb un terreny de joc gairebé impossible per guanyar. El partit va començar amb les visitants molt encertades, on Laura Mateos va encistellar dos triples per deixar una victòria al primer període de 9 a 14 punts. Engegat el segon quart, les locals van endurir la defensa, van dificultar l’atac i no van deixar estructurar bé la sortida pel contraatac de les vilanovines. El Reus va reduir els espais del Samà i les locals van ser més encertades que elles durant el quart, però la defensa de les visitants va seguir immune, acabant així la primera part per 23 a 20 punts. La segona part va començar amb un magnífic posicionament en zona per poder col·locar-se bé en contraatac, però errors puntuals causats per distraccions van fer que el partit fos favorable per les locals i lideressin el marcador.

Tot i això, el Samà va seguir en zona i va començar a remuntar el partit per 4 a 11 punts, posant-se, només, a tres de distància. En el quart període, les vilanovines van endurir la zona i van ser més grans a la defensa per superar els punts del Reus i poder liderar el marcador. Finalment, l’últim quart va ser liderat per les vilanovines, on els contraatacs van tenir efecte, van estar atacant en les línies de fons amb penetracions aprofitant-se del cansament de les locals i van estirar el partit. Al Reus els va costar molt poder remuntar el matx i van provocar faltes desesperades, on la jugadora vilanovina, Anira Pascual, no va desaprofitar els tirs lliures. Laura Mateos va acabar el partit amb 8 punts, 7 rebots i 14 de valoració, mentre que Anira Pascual ho va fer en 20 punts i 26 de valoració.

Després del duel del primer equip durant el cap de setmana, el dissabte 5 d’octubre, el SFA s’enfrontarà a les 19.45 hores contra el Reus Deportiu a casa.