Gimnàstica

Quatre pòdiums pel CR Vilafranca al Trofeu International Figueres CUP

CR Vilafranca Vilafranca del Penedès 01-10-2019 16:39 Lectures 1021
Les gimnastes del CR Vilafranca. Eix

Les gimnastes del CR Vilafranca. Eix

El passat diumenge 29 de setembre va tenir lloc a Figueres el IV Trofeu International Figueres Cup. En aquest trofeu hi havien gimnastes provinents de Rússia, Ucraïna, Andorra i França entre d’altres països.

El CR Vilafranca hi va participar amb set gimnastes. La més petita d’elles, la Júlia Boveda va aconseguir la medalla de bronze amb el seu exercici de corda.

Pel que fa la categoria Infantil (2006) amb l’aparell de cinta, van participar-hi les gimnastes Janna Picas i Mar Tomàs Destacar la segona posició de la Janna i la primera posició de la Mar. I en l categoria infantil (2007), la gimnasta Julia Arnan aconseguia la segona posició.

A la categoria Cadet, amb l’aparell de cèrcol, hi van participar les gimnastes  Nàdia Pérez, i Èlia Cunillera. I amb la categoria Juvenil, amb l’aparell de corda, hi va participar la gimnasta Marta Puimedon que va defensar molt bé el seu exercici.

ENQUESTA WEB

A les portes del final del curs escolar, segurament ja heu començat a preparar les vacances. Mar, muntanya, viatge a l'estranger, sortides a l'entorn més proper...

On marxareu de vacances aquest estiu?

A una destinació catalana
A una destinació dins de l'Estat
A una destinació a l'estranger
Ens quedem a casa