Rugbi

El RC Sitges comença a rodar

Jaume Cosialls Sitges 02-10-2019 11:15 Lectures 442
Castelldefels - RC Sitges. Jaume Andreu

Castelldefels - RC Sitges. Jaume Andreu

Castelldefels RUC 20 - RC Sitges 24
Fase Prèvia Divisió Honor Catalana - Sènior Masculí

El passat dissabte s'obria la competició oficial amb el primer partit de la fase prèvia de la Divisió Honor Catalana sènior masculina, on el Sitges visitava el camp del Castelldefels RUC, un equip amb molta experiència però minvat en quantitat de jugadors que afrontava el matx amb sols 13 efectius. D'altre banda el Sitges es presentava amb un equip pràcticament renovat amb l'entrada de varis jugadors provinents de l'equip juvenil de l'anterior temporada.

Així tot i la superioritat numèrica inicial foren els locals els que dominaven el marcador amb dues marques que sorprenien a un Sitges sense ritme, mancança present durant tot el partit. Aquest 10 a 0 fou replicat per una marca sitgetana que donava un 10 a 5 que mantenia el matx totalment obert. Però el joc del Sitges deixava molt de desitjar, la falta d'experiència d'alguns jugadors, males decisions col·lectives i sobretot una ansietat en el joc que davant un equip inferior numèricament sols provocava errors i permetre als locals de mantenir-se per davant en el marcador.. De fet fou així fins a 10 minuts del final, gracies a que  a l'inici de la segona part el CRUC ampliava el seu avantatge amb un cop de càstig 13 a 5, però ràpidament contestada amb un assaig sitgetà13 a 12.

Com dèiem el Castelldefels ho donava tot, però les forces s'anaven esgotant i al final un Sitges amb homes de refresc i amb algunes accions individuals destacades com Pablo Auge a la darrera marca, aconseguia dues marques en el tram final del partit que donaven un 13 a 24, no definitiu ja que els del baix Llobregat a la darrera jugada, com qui es nega a ser vençut donant-ho tot fins el darrer alè, anotava una marca transformada que establia el definitiu 20 a 24 en el marcador.

En definitiva partit per oblidar del RC Sitges, que esperem comenci a treballar per arribar amb un equip fort capaç de lluitar per entrar en els Play Off de la lluita per el títol, però per això primer s'ha de classificar entre els 4 primers del grup de set equips que conformen aquest grup C de la Divisió d’Honor Catalana, per a fer-ho tindrà que jugar molt millor que el que es va veure el passat dissabte a Castelldefels.

El proper partit del sènior masculí del RC Sitges serà aquest dissabte a les 17:hs a  Santa Bàrbara (Sitges), mentre que el Femení jugarà el seu primer partit a Copa Catalana 2ª Categoria  el diumenge a les 12:00hs a Manresa, amb el combinat Catalunya Central.

Classificació

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No