Derrota en l'estrena del sènior del CB Ribes

Vaillant ASFE Sant Fruitós 75 – Ferroli Bàsquet Ribes 67

El Sènior de 1a Catalana va estrenar la temporada amb una derrota davant un rival exigent físicament i més ben organitzat.

El Ferroli Bàsquet Ribes va començar manant (6-15) donant mostres del potencial ofensiu que té. El joc del Ribes aquests primers minuts va exigir al màxim als locals, que van trigar a respondre des de la defensa. Tot i la remuntada local, els ribetans es van refer després d’uns minuts de dubtes al segon quart, aconseguint marxar al descans per davant 37-41 amb bones sensacions.

La sortida al tercer quart, a més, no va poder ser millor: triple del Manel i contraatac anotat per Alexander per tornar a manar per 9 punts al marcador. Van seguir els millor minuts en defensa dels blaus, però tal i com va passar als primers minuts de partit, el joc ofensiu del Ferroli Bàsquet Ribes no va tenir la continuïtat necessària per augmentar la diferència. Un altre parcial de 13-3 animava els jugadors i públic locals. 5 punts consecutius d’Omar tornaven a posar els ribetans al davant (50-54, minut 29), però a partir d’aquí, el Sant Fruitós, més fresc físicament, va saber aprofitar la manca de cohesió del rival per sumar un 25-13 de parcial que va resultar definitiu.

Aquest dissabte, ja amb Toni Segarra a la banqueta i Gerard Pascual però encara sense Adrià Miró a la pista, el Ferroli Bàsquet Ribes rebrà el Nou Bàsquet Olesa, que va espantar tothom la primera jornada superant el CN Sabadell per 80-48.