Bàsquet

Derrota en l'estrena del sènior del CB Ribes

CB Ribes Sant Pere de Ribes 03-10-2019 10:36 Lectures 398

Vaillant ASFE Sant Fruitós 75 – Ferroli Bàsquet Ribes 67

El Sènior de 1a Catalana va estrenar la temporada amb una derrota davant un rival exigent físicament i més ben organitzat.

El Ferroli Bàsquet Ribes va començar manant (6-15) donant mostres del potencial ofensiu que té. El joc del Ribes aquests primers minuts va exigir al màxim als locals, que van trigar a respondre des de la defensa. Tot i la remuntada local, els ribetans es van refer després d’uns minuts de dubtes al segon quart, aconseguint marxar al descans per davant 37-41 amb bones sensacions.

La sortida al tercer quart, a més, no va poder ser millor: triple del Manel i contraatac anotat per Alexander per tornar a manar per 9 punts al marcador. Van seguir els millor minuts en defensa dels blaus, però tal i com va passar als primers minuts de partit, el joc ofensiu del Ferroli Bàsquet Ribes no va tenir la continuïtat necessària per augmentar la diferència. Un altre parcial de 13-3 animava els jugadors i públic locals. 5 punts consecutius d’Omar tornaven a posar els ribetans al davant (50-54, minut 29), però a partir d’aquí, el Sant Fruitós, més fresc físicament, va saber aprofitar la manca de cohesió del rival per sumar un 25-13 de parcial que va resultar definitiu.

Aquest dissabte, ja amb Toni Segarra a la banqueta i Gerard Pascual però encara sense Adrià Miró a la pista, el Ferroli Bàsquet Ribes rebrà el Nou Bàsquet Olesa, que va espantar tothom la primera jornada superant el CN Sabadell per 80-48.

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres