70 Travessia a Sitges Nedant

Laura Rodriguez i Pepe Vendrell guanyen la Travessia amb rècord històric de participació

CN Sitges Sitges 03-10-2019 10:44 Lectures 625
Travessia a Sitges Nedant. Ajt. Sitges

Travessia a Sitges Nedant. Ajt. Sitges

Finalment, la 70 edició de la Travessia a Sitges Nedant, es va poder disputar el passat diumenge, recordem que la Travessia va haver d’aplaçar-se el passat 4 d’agost degut a la plaga de meduses que va fer que els responsables del Club Natació Sitges, del dispositiu de seguretat i dels arbitres de la prova no poguessin garantir la seguretat dels gairebé 600 inscrits en aquella data amb el que es va decidir aplaçar l’esdeveniment.

Un cop acordada la data es varen obrir noves inscripcions per a que tots aquells que volguessin poguessin inscriure’s, un fet que ha portat a la Travessia a Sitges Nedant a convertir-se, amb 753 inscrits, en la segona travessia de Catalunya amb més participants només darrera la Travessia de Banyoles.

El tradicional format de la travessia amb 3 proves, Travessia Petita, Mitjana i Gran, va iniciar-se amb les sortides de la Travessia Petita, reservada per als nedadors menors d’11 anys que nedaven de l’espigó de la Creu Roja a la platja de la Ribera on els guanyadors van ser la Daniela Bravo i l’Hugo Nevado, tots dos del CN Sabadell, amb el Luca Hoek i la Carla Atienza com a primers sitgetans. A la mateixa hora es donava la sortida a la Travessia Mitjana reservada per als Alevins de 12 i 13 anys i per als Màsters E i D, majors de 65 anys, que van prendre la sortida a la platja de l’Estanyol a les instal·lacions del Club Natació a la platja on els guanyadors van ser la Lucia González del CN Tàrraco i en Pol Mora del NC Torelló, amb el Mark Kramskoy i l’Ana Peris com a primers sitgetans.

Un cop finalitzades les proves dels menors, es va donar la sortida a la Travessia Gran, que des de la platja de Terramar i fins a la platja de la Fragata va veure un espectacle de nedadors per la façana litoral sitgetana i que va ser guanyada pel Pepe Vendrell del CN Lleida i per la Laura Rodríguez del CN Barcelona, amb l’Alejandro Bravo i la Mar Marzo com a primers sitgetans.

Finalment, des del Club Natació Sitges, volem agrair a tots els voluntaris i col·laboradors la seva ajuda per a poder portar a terme una de les grans Travessies del país.

El més vist a Esports

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No