Es podia guanyar o perdre, però s’acaba empatant

L’equip segueix fort a la seva pista malgrat l’empat final, a falta de 12 minuts guanyava per 4-2 però li faltava tancar el partit

CPS Sitges – Congrés B. Eix

CPS Sitges 4 – Congrés B 4

El CPS Sitges sumava un punt davant el Congrés B en un partit en que a la segona part l’encarava força bé amb dos gols de diferencia, però sense saber tancar en defensa donant masses facilitats, després van poder perdre els sitgetans jugant els darrers minuts en inferioritat numèrica, aconseguint salvar un punt davant un bon conjunt, el barceloní.

Un gol d’Alex Ortega va ser suficient per arribar al descans amb aquesta mínima diferencia en una primera part molt ben jugada per l’equip de Carles Busquets, a la represa però la historia començava a canviar amb el gol dels visitants, la reacció del Sitges arribava en un magnifica jugada de Raven i Isaac que aquest no perdonava fent el 2-1, als 10 minuts Sabater ampliava l’avantatge posant el 3-1, tot i que uns minuts més tard ells van escurçar diferencies posant el 3-2 a partir d’aquí el partit es va tornar molt emocionant amb diferents alternatives per part dels dos equips, podent guanyar tan uns com els altres, finalitzant amb un quatre a quatre sorprenent, el quart del Sitges el va fer Raven.

CPS Sitges: Xavi Andreu, Montoya, Pau Medrano, Xavier Muntaner, Gerard Camarasa, Alex Raventós, Sergi Sabater, Alex Ortega, Isaac Martínez, Rubèn Gómez i Jon Zuleta.

Aquest dissabte l’equip sitgetà juga a la pista del Reus Ploms a les 20 hores.

Resultats del CPS Sitges del campionat de lliga

Els resultats dels partits, dels equips del CPS Sitges, a la jornada del 28 i 29 de setembre de 2019, van ser els següents: