Cursa solidària

La 7a cursa Nits de la Lluna Plena sortirà i arribarà des de l’institut Vinyet

La trobada esportiva solidària se celebrarà l’11 d’octubre a les 21 hores amb sortida i arribada a l’Institut Vinyet, a Can Pei

Redacció Sitges 07-10-2019 17:28 Lectures 1062

Arxivat a:

La 7a cursa Nits de la Lluna Plena. Eix

La 7a cursa Nits de la Lluna Plena. Eix

Amb l’objectiu de recaptar fons per destinar-los a la lluita contra el càncer infantil arriba un any més la cursa solidària Nits de la Lluna Plena. Com a novetat aquest 2019 la cursa sortirà i arribarà des de l’Institut Vinyet, al barri de Can Pei. La cursa, de 4’2Km, començarà a les nou de la nit i passarà pel carrer Mestre Manel Torrents i Girona,  carrer de Jaume Figueres i Dobal, avinguda Nostra senyora del Vinyet, avinguda Sofia, passeig Marítim, carrer Doctor Fleming, carrer Isaac Peral, avinguda Navarra fins arribar de nou a l’Institut Vinyet.

El sostre de participants serà de 3.000 persones que podran caminar o córrer perquè la cursa no és competitiva ni està cronometrada. Com cada any, abans i després de la cursa es farà una sessió d'estiraments.

Els organitzadors de la cursa fan una crida per aconseguir voluntaris per diverses tasques, entre les quals, tallar carrers, ajudar en el muntatge de la infraestructura de la sortida o formalitzar les darreres inscripcions.

Inscripcions

La inscripció costa 14 euros i inclou el dorsal, el sopar i un número per al sorteig d’obsequis. També es pot col·laborar amb un dorsal zero i fer donacions a partir de 10 euros que es destinaran a l’Obra Social de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Aquest any una nova manera de participar a la Cursa de la Lluna Plena és apadrinant una de les 1.200 espelmes que donaran llum al recorregut de la nit. Es necessiten 1.200 mostres de suport pels 1.200 casos de càncer infantil que cada any es diagnostiquen a l’estat espanyol.

Es poden fer donacions, a partir d’1€ als diferents punts distribuïts per Sitges:

-           Mercat Municipal – Cárnicas Gaval-

-           Forn 9

-           Forn Carrer Major, 8

-           Escola Pia Sitges

-           Bar de la U.E Sitges – Camp d’Aiguadolç-

-           Bloom Coffe – Plaça Doctor Pérez Rosales-

#JoDonoLlum

Les inscripcions, que es tancaran el mateix divendres, es poden fer a través de la pàgina web https://www.cronosports.com/llunaplenasitges/#section-fees. Els dorsals es poden recollir 1h abans al punt de sortida  o bé a partir del 2 d'octubre a les botigues següents:


Base: RUNNERING (Viladecans) C/SANT JOAN 28 08840 TEL.936583009

Base: FERRAN ESPORTS (Sitges) C/JESUS 22-25 08870

LLIBRERIA GABALDÀ (Sant Pere de Ribes) pl de la vila, 8 08810

INTERSPORTS OLARIA (Vilanova i la Geltrú) PL de SOLER I GUSTEMS, 5

CENTRE D'ACTIVITATS I SALUT (Vilafranca del Penedès) C/ Dos de maig, 21, 5 Tel.938181968

 

Cursa solidària en record de Pol Lahoz

La cursa va néixer en record de Pol Lahoz, un jove jugador de bàsquet, apassionat dels esports nàutics, de la muntanya i de l’esquí que va morir el 15 d’octubre de 2012 després de lluitar contra un Sarcoma d’Ewing, un tipus de càncer infantil que li havien diagnosticat els metges amb 14 anys.

Els pares d’en Pol, Xavier Lahoz i Estela Campañá, organitzen aquesta cursa per il·luminar el futur d'altres nois i noies en un acte en què esport i solidaritat lluiten a favor de la recerca oncològica.

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No