Segona jornada segon partit guanyat

CNB Vilanova Cerveseria La Paròquia - CB Navàs. Eix

CNB Vilanova Cerveseria La Paròquia 55 - CB Navàs B 51

Segona jornada pel sènior vilanoví, que aquest cop rebia un equip conegut de la temporada anterior, el CB Navàs B. A les baixes ja conegudes d'en David i en Miki, aquesta setmana s'hi sumava la de Javi, lesionat la darrera jornada a Vilafranca.

Sortida amb Lluisgui, Dídac, Borja, Sugri i Caelles, on els grocs volen imposar el seu joc i la seva intensitat. De nou es preveu importantíssima l'aportació dels jugadors interiors. En aquest primer quart però, a diferència de set dies abans, existeix poca intensitat defensiva, poca fluïdesa en atac i en conseqüència poc encert de cara a cistella. Al minut cinc el marcador és 2-6, i les sensacions són dolentes. Els tirs lliures donen aire als locals i s'arriba a la fi dels deu primers minuts amb un 15-10.

Al segon quart continua la mateixa tònica, partit lent i lleig, fet que fa més important agrair la presència de públic a l'Isaac Gàlvez. Passades perdudes, bots al peu, errades en les superioritats i en la sortida de la pressió que planteja l'equip rival. Tan sols Caelles i Dídac semblen ser dins el partit i se’n va a la mitja part amb un escarransit 23-19 que farà suar de ben segur els locals a la segona meitat.

S'inicia el tercer quart amb la clara intenció de prémer l'accelerador, minimitzar errades i tornar a la millor versió de l'equip. Però no és el dia dels de La Parròquia, que no aconsegueixen treure cistelles en joc i que viuen de l'estat de gràcia en el que es troba en Lluisgui, que es mostra segur des del tir lliure i també aconsegueix anotar un triple, que tal com va el lluminós dóna oxigen al de Vilanova. Final de tercer quart 36-33.

Alarmes enceses, el rival amb una gran defensa, sobretot inutilitzant el joc interior groc, i amb molta intensitat sobre la línia exterior, ha aconseguit arribar al darrer quart amb opcions d'endur-se la victòria. La situació empitjora i el parcial als cinc primers minuts és de 2-10 (38-43). És aleshores quan els de Puerta i Pastó, espessos com els jugadors, comencen a jugar amb cert criteri, i amb uns Lluisgui i Dídac que agafen les regnes, claven un parcial de 17-12 que dóna la victòria al Nou Bàsquet quan feia pocs minuts semblava molt difícil.

Bones notícies, segona jornada segon partit guanyat, i una lectura, caldrà treballar molt més. Seguim

CMBVILANOVA: SUGRI (4), ÀLEX (5), VARGAS (2), LLUISGUI (15), GALI, COLLADOS, DÍDAC (12), BURCI (4), CAELLES (12), BORJA (1).