Rugbi

L'Anoia Rugby Club torna a les competicions

L'Anoia Rugby Club torna a les competicions. Eix

El passat dissabte 5 el conjunt hipovíking format pel Rugbi Club Esparreguera i Anoia Rugby Club es van desplaçar a Vic per disputar un matx Vs els nois de l'Osona, els Crancs.

Els visitants van presentar-se justos d'efectius amb només un canvi a la banqueta. Això no els va fer entrar al partit amb flaquesa sinó amb força, doncs sabien que seria dur.

Amb ganes de posar en pràctica allò que han estat entrenant durant les últimes setmanes.

Els Crancs entraven fort amb jugades trenades però la defensa dels hipovíkings estava molt ben posicionada i els hi ho va posar difícil.

La primera part, molt disputada, acabava amb el marcador favorable als locals de 19 a 5. Un inici de la segona part on els visitants van sortir trepitjant fort i per totes. Els davanters es van posar forts per intentar remuntar i fer pujar el marcador a 24 - 15, però la falta de canvis i el cansament els va passar factura.

Tot i que no va fer afluixar un joc molt bonic per part dels dos equips, el partit acabava amb la victòria dels Crancs 55-15.

Un partit que va fer que el conjunt visitant tot i el resultat sortís amb la sensació d'un gran inici de temporada.

Les FEM RUGBY, enguany agermanades entre 4, l'Anoia Rugby club, el Martorell Rugby Club, el Rugby Club Cornellà i l'universitari Cocodriles, iniciava aquest passat diumenge dia 6 el seu primer partit de lliga Vs les Carboneres de Terrassa.

El matx es disputava a can Jofresa i les noies tenien com a objectiu cohesionar-se dins del camp i comunicar-se bé per poder fer front a un equip jove i fort.

Durant els primers minuts les locals es posicionaven bé dins del camp i provaven de fer jugades ràpides aprofitant que el conjunt FEM RUGBY no acabava de concentrar-se en el matx fins a arribar la primera marca local.

Va ser el moment clau en el qual les noies de l'equip visitant van començar a posicionar-se amb una defensa fèrria que no va permetre cap marca ni xut a pals més fins al final del partit. Van igualar el marcador i tot just el van capgirar abans del xiulet de final de la primera part.

A la segona part les noies del FEM RUGBY entraven al camp disposades a seguir endavant i no permetre cap entrada i provar de fer jugades trenades que van sortir i van fer delir l'afició.

Arribava la tercera i la quarta marca del visitant, tot i els cops de càstig que feien retrocedir metres i metres i metres. No va ser suficient per defallir els ànims i van tornar a traspassar la defensa de les locals amb fintes fins a arribar a la cinquena marca i fi del partit.

Amb un resultat de 5-25, les visitants van donar joc en el seu primer partit de lliga.

Seguiran treballant la cohesió al camp i lluitant cada metre en el pròxim partit de lliga, diumenge vinent a les 12 al camp de Cornellà Vs el conjunt Químics -Alella.