Reacció guanyadora

Reus Ploms 3 – CPS Sitges 6

El CPS Sitges suma un triomf de mèrit i treballat a la pista del Reus Ploms. Els Sitgetans es Van trobar  amb moltes dificultats, portaven pràcticament al llarg de tot el partit el control al marcador i també és cert que la forta pressió rebuda així com el bon fer local va portar a disposar d’un 3-2 als inicis del segon temps, amb un hoquei fàcil inquietaven en tot moment a un Sitges que quan es va saber treure la pressió s’emportava el partit.

Als primers minuts de l’inici Jon inaugurava el marcador posant als seus per davant arribant al descans amb gol de Muntaner amb el 2 a 1, a la segona part la reacció local fa que la remuntada fos un fet estant molts minuts amb un 3 a 2 local, el gols d’Ortega, Sergi Sabater per dos cops i Raven certificava el triomf del conjunt de Sitges amb el 6-3 final.

CPS Sitges: Xavi Andreu, Eloi Fernàndez, Sergi Sabater, Gerard Camarasa, Xavier Muntané, Jon Silueta, Alex Ortega, Alex Raventós, Rubèn Gómez i Pau Medrano.

El CPS Sitges rep aquest dissabte al punt de les 18´30 hores al Reus Esportiu, conjunt que ocupa els llocs de dalt de la taula.

Resultats dels 4 i 5 d'octubre de 2019

Els resultats dels partits, dels equips del CPS Sitges, a la jornada del 4 i 5 d'octubre, van ser els següents: