Al Sènior de 1a Catalana se li segueix resisint la victòria

En el seu debut a casa, el CB Ribes va cedir davant un Nou Bàsquet Olesa que ha començat la temporada a molt bon nivell

CB Ribes - Nou Bàsquet Olesa. Eix

La fluixa sortida del Ferroli Bàsquet Ribes va ser un llast massa pesat: els blaus van encaixar un 4-21 de sortida que va marcar la resta del partit. L’encert exterior dels visitants, amb 4 triples, va deixar del tot desorientat l’equip de Toni Segarra, incapaç d’aturar l’allau de joc del Nou Bàsquet Olesa però també de generar bones accions ofensives. Un temps mort i les rotacions pertinent van fer reaccionar l’equip en atac, reduint el dèficit al 17-28 del final del primer quart. El partit era prou llarg per, una vegada activats i ben enfocats, el Ferroli Bàsquet Ribes li donés la volta.

Amb més coherència ofensiva i més sacrifici en defensa, l’equip va tutejar el rival durant els següents quarts, però l’Olesa sempre va trobar la resposta adient quan el Ribes s’acostava. Al segon quart la diferència era de només 8 punts, però es necessitaria un esforç més gran en defensa per aturar l’elevada anotació dels de Baix Llobregat.

L’inici del tercer quart no va poder ser pitjor. Altre cop l’equip es va desorientar ofensivament i l’Olesa ho va aprofitar per signar un parcial de 3-8 que els feia marxar al marcador (42-55). Calia una nova reacció, i aquesta va arribar, però a mitges: un parcial de 10-2 a favor dels ribetans va acostar els equips per primera vegada de manera seriosa (52-57, minut 27), però un fulminant 0-6 amb els jugadors ribetans abusant del triple (7 de 33 al final) va estirar altre cop les diferències.

L’últim quart, l’Olesa va tornar a ser molt superior. La pressa del Ribes va seguir afectant la selecció de tir, i el rival no ho va desaprofitar. Sense mostrar l’encert del seu inici fulgurant, en va tenir prou en tancar el rebot defensiu per acabar manant amb autoritat.

Diumenge que ve, el Ferroli Bàsquet Ribes visita la pista del Sant Quirze, l’altre equip que suma els seus partits per derrotes.