Empat final i punt

El Sitges deixa escapar els dos primers punts d’Aiguadolç on fins a les hores havien guanyat els dos partits disputats

UE Sitges 1 – AE Piera

El partit no podia començar millor ja que al minut 1, un refús del porter impactava en Guillem Viñola i la pilota acabaria entrant a la porta, era el 1-0 pels sitgetans, que jugarien una bona primera meitat, a la que nomes li va mancar poder marcar un segon gol que hauria pogut arribar al minut 37 si Viñola hagués arribat a una molt bona centrada de Carlos Guerrero per l’esquerra.

El Piera va disposar d’un parell d’ocasions, el veterà Sergi Vilas al minut 29 amb un xut que va voler col·locar massa i a l’acció següent al 30, Yanis tot sol davant d’Alex xutava massa fluix a les mans del porter.

La segona meitat no va deixar grans coses, semblava que el Sitges-Suburense no tenia el control que havia tingut en la primera part i el Piera va avisar amb una rematada de Vilas al 47 i gairebé al minut 90 amb un xut potent de falta de Yeray que desviava Alex, va ser l’acció prèvia al gol de l’empat del conjunt visitant, ja que en el descompte, al 91 una rematada de cap de Yeray molt ajustada al pal es convertia en el gol de l’empat a 1, un resultat que semblava del tot just, però que feia perdre els dos primers punts a casa als sitgetans.

Sitges-Suburense: Alex Serrano, Xavi ,Rafa, Miguel, Jorge Ayala, Raul (Joal Linares) Marc Martínez, Carlos, Marc Prat, (Gerard) Crosman, (Bruno), Viñola i (Carlos).

El Sitges-Suburense es desplaça aquest diumenge al camp del Masquefa, un Sitges-Suburense que encara no ha puntuat a camp contrari i que se la jugarà davant un conjunt que porta una dinàmica molt similar als sitgetans en puntuació, amb set punts però que dels dos partits jugats al seu camp tan sols han sumat un punt, l’hora d’inici les 17 hores.