L’AB Vendrell es recolza en un gran defensa per sumar un nou triomf

Els taronges sumen la segona victòria consecutiva, al superar 66-48, al Reus Ploms Salle B

AB Vendrell - Ploms B. Eix

Gran partit dels vendrellencs, que dissabte passat van sumar la segona victòria del curs, per 66-48, davant el Reus Ploms Salle B, un equip que arribava invicte a Coma-ruga. La gran defensa dels de Dani Ventosa i un Yeison Colon, en estat de gràcia, va acabar amb 28 punts anotats, van ser dos aspectes determinants, per entendre el resultat final. Els del Vendrell, sumen el segon triomf, en els dos partits disputats i es col·loquen amb un balanç de 2-0, a la part alta de la taula. L’encontre començava de cara pels locals, la intensitat defensiva, els donava un 12-5, als sis minuts; el primer triple anotat pels reusencs, escurçava les diferències, 16-10, a la fi del primer quart. A l’inici del segon període els visitants, van canviar a defensa zonal, fet que va sorprendre als taronges, que van encaixar un parcial de 2-8, que igualava 18-18 el marcador. Després, un triple anotat per cada equip, Aleix Espino pels de Coma-ruga i Pau Papasseit pels de Reus, mantenien la igualtat 21-21 a l’equador d’aquest quart.

A partir d’aquí, el partit es va començar a decantar, la pressió defensiva dels locals, ratllant a un gran nivell, que permetia recuperar pilotes i la superioritat de Yeison Colon, dins la zona, set punts consecutius, donaven un parcial d’11-0, que deixava un 32-21 al descans, després de que el Ploms, no pogués anotar cap punt en els darrers cinc minuts. La represa va ser favorable als del Baix Penedès, Joan Solé es va sumar a la festa i el parcial inicial de 12-3, dinamitava 44-24, el resultat, a cinc minuts de tancar el tercer període. Els del Baix Camp, tot i intentar-ho, dos triples anotats, a les acaballes del quart, no trobaven la manera de trencar la defensa dels vendrellencs, que estaven oferint una de les seves millors versions. Amb el 50-34, s’arribava a manca dels últims deu minuts.

Un darrer quart, que s’encetava amb un triple de Sergi Garcia, que tallava qualsevol intent de reacció dels de Reus, 53-37, en uns minuts finals, que van ser un tràmit, degut a la superioritat dels taronges. El proper dissabte, primer desplaçament de la temporada, pels del Vendrell, que visitaran la pista del Reus Deportiu.

Pel Vendrell van jugar: Joan Solé (10), Nieto (2), Amorós (4), Colon (28), Espino (11), Garcia (7), Harster, Vázquez (4), Luna, Fernández, De Dios.

Parcials: 16-10, 16-11 (32-21), 18-13 (50-34), 16-14 (66-48).

Derrota del sènior B

El sènior B, perdia per 56-73, davant el Reus Ploms Salle C, en un partit que sempre va anar a remolc del seu rival. Els visitants van començar el matx, anotant tres triples consecutius, que van marcar un parcial de 0-13 d’inici, que va condicionar la resta del partit. Obligats a remuntar, els vendrellencs no van trobar el seu joc, el primer quart acabava amb un 10-19 al marcador. Quedava temps, però, el parcial del segon període, va ser definitiu, el 8-20, amb el qual s’arribava al descans, deixava un 18-39, molt complicat d’aixecar. A la represa, els de Reus, van clavar quatre triples més, que tallaven qualsevol intent de reacció dels locals, sentenciant el partit, a manca de l’últim quart.

Els de Sònia Aril, després de tres partits a la tercera catalana, acumulen un parcial d’1-2, a l’espera de visitar el proper diumenge la pista del Torredembarra.

El Sots-21 femení, guanyava de manera contundent, pel resultat de 21-63, a la pista del Virolai. En un partit sense massa història, degut a la gran superioritat de les taronges, que van dominar el joc, en part, gràcies a la gran defensa que van realitzar. Després de tres jornades, les del Vendrell, presenten un balanç de 2-1, que les situa segones a la taula. La propera jornada l’equip descansarà, el proper partit serà, el dia 26 d’Octubre, a la pista del Castellví de la Marca.