2a jornada de lliga de les noies de Fem Rugby al camp del Cornellà

El sènior masculí s'enfrontava aquest cap de setmana al Poblenou, al camp de les Comes d'Igualada

Cornellà-Martorell-Anoia -Cocos / Químics-Alella-Reus. Eix

De nou, joc dominical. Aquest cop en camp local i esperant trobar-se al davant amb el conjunt Químics-Alella-Reus. Un matx que va ser disputat des del primer minut. Les noies del conjunt local (Cornellà-Martorell-Anoia -Cocos) iniciaven els primers minuts desafinades i amb manca de concentració. Les visitants però van fer una jugada que posava la primera marca en el minut 23. Les locals no van trigar gaire en donar resposta amb una marca al minut 29 de la primera part, igualant així el marcador. Tot seguit i ja més posicionades assolien la marca i transformació que els donava l'avantatge abans de la mitja part.

Iniciant la segona part més concentrades per anar al davant en el marcador però on van deixar palès un joc amb poca pressió cap a les visitants, fet que va fer que el partit fos més dur del previst. Tot i això, el conjunt local no va defallir i va anotar un xut a pals de cop de càstig i un últim assaig i transformació al minut 80, deixant un bon gust de boca a l'afició.

En jugar a casa els locals sortien del vestuari amb força i motivats, acaronats per l'afició, i avançant dos try al marcador en només 11'. Un revulsiu pel visitant que va agafar embranzida i amb bon joc va penetrar la defensa del conjunt Esparreguera-Anoia, ja més confiat per les marques inicials, finalitzant la primera part amb el marcador 17-12.

La segona part s'iniciava marcada per un Poblenou despert i molt fort que va esdevenir en un partit més físic on en intervals breus hi havia anotacions d'ambdues parts. Un partit disputat que es va decidir en els últims minuts de joc quan els visitants van organitzar jugades amb velocitat que van poder avançar fins al darrer minut. Al xiulet final el marcador mostrava un 30-38.

El pròxim partit dels Anoiencs se celebrarà el diumenge 20 a les 11 al camp de l'Alella Rugby.