Victòria a domicili a la difícil pista del Gelida

Cròniques dels partits del cap de setmana dels equips del Club Bàsquet Sitges

CE Gelida 62 - Bàsquet Sitges “A” 73

F.Albaladejo 5, H.Baiz, J.Bustos 6, O.Camprubi 17, R.Granados 7, N.Guillen 6, J.Mateo 6, M.Perez 13, A.Ruiz 6, V.Siriaco 5, A.Miguelsanz 2, F.Merino.

Entrenador: Balta i Núria  Delegat: Pep Camprubí

Parcials : 20-16  11-25  20-17  11-15

Després d'una còmoda victòria a casa el darrer diumenge, el Bàsquet Sitges (2/0) visitava la difícil pista del CE Gelida (1/1).

Bona sortida d'inici però amb manca d'encert, que provocava un marcador de 20-16 al final del 1er quart. Un molt bon segon, amb velocitat i intensitat, feia que l'equip de Balta Molina arribés a la mitja part amb un avantatge de 10 punts (31-41).

Inicialment a la sortida de vestidors, l'equip sitgetà mantenia la dinàmica del segon, arribant a un màxim avantatge de +19 punts, però va ser un miratge. Ràpidament, l'equip es carregava de faltes personals, el que provocava que el CE Gelida des de la línia de tirs lliures, s'apropés a només 5 punts en el darrer minut del 3er. El quart, s'iniciava amb un Gelida crescut per la retallada en el marcador, però l'equip del Garraf amb una magnífica reacció de joc i  un parcial de 2 a 13 ofegava finalment a l'equip gelidenc, que només amb 5 tirs lliures finals, retallava el marcador fins al 62-73 final, que els  manté líders del grup 3er.

Destacar la col·laboració del sub21 Angel Miguelsanz i Francesc Merino.

Bon partit de l’equip sitgetà, que el dissabte vinent, dia 19 a les 18:00 hores, a pins vens contra el C.B. Artes “B”

C.T. Sènior B masculí - fase previa – grup 01

AE MVP Cervelló  43 - Bàsquet Sitges “B”  81

Trinchan 11, Miguelsanz 11, Nogales, Romero 25, Villar 10, Sánchez 4, Marcet 2, Piñero, Porras 13, Vicente 5, Almirall i Vellet.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials : 11-21   14-16  10-24  8-20

Victòria del Sènior B en la seva visita, accidentada, a Cervelló. A les quatre baixes que tenia l’equip, s’hi ha sumat que a l’anada els jugadors s’han vist atrapats a la carretera degut a una manifestació en protesta pel retard en la finalització d’unes obres i alguns jugadors de l’equip han hagut de baixar del cotxe i fer els últims tres quilòmetres corrent ja que s’arribava a l’hora límit de perdre el partit per incompareixença.

Tot i aquest petit incident, l’equip ha fet un partit molt seriós amb uns molt bons primers deu minuts. Al segon període els del Garraf han baixat la intensitat defensiva i això ho han aprofitat bé els del Cervelló per no despenjar-se totalment del partit, en el que ha estat el quart més igualat. S’arribava al descans, doncs, amb dotze punts d’avantatge, 25-37.

Al tercer període, el Sitges ha sortit decidit a sentenciar el partit, minuts on s’han vist molt bones jugades d’equip. En l’últim quart, han estat els jugadors locals que han afluixat i els sitgetans han seguit encertats de cara a cistella.

Destacar el partit de Dani Romero, autor de vint-i-cinc punts i 6 triples i la col·laboració del sub21 Angel Miguelsanz.  Tercera victòria del Sitges, 43-81.

Dissabte vinent, dia 19 a les 16:00 hores, a pins vens contra el Bàsquet Piera.

C.C. Sots 21masculí – nivell A-1 – primera fase – grup 02

Bàsquet Nou Barris 67 - Bàsquet Sitges  55

M Anoro 8, M.Emde 5, I.Garcia 4, A.Ibañez 3, M.Lligoña, F.Merino 7, A,Miguelsanz 13, M.Mila 3, P.Motjer 3, Y.Pedroso 9, N.Simon.

Entrenador: Rubèn Iglesias      Delegat: Sergi Gandia

Parcials : 23-10  11-18   17-9  16-18

Dissabte vinent, dia 19 a les 12:15 hores, a pins vens contra Vedruna Gràcia.

C.C. Junior masculí – nivell A – fase previa – grup 01

Bàsquet Piera  49 - Basquet Sitges “A”  96

B.Andres 8, D.Arjona 4, N.Bellmonte 13, A.Bielsa 14, M.Bielsa 4, P.Cabezas 21, M.Gosalvez 10, D.Hurtado 5, P.Masana 8, H.Mata 3, A.Valera 7.

Entrenador: Edu Piñero   Delegat: Xavier Masana

Parcials :  10-34  20-21   3-27   16-14

Gran partit del Júnior del Bàsquet Sitges en la pista del Piera.

La victòria es va forjar en el primer quart, on la gran defensa i el percentatge en atac va fer que ja guanyaran de més de 20 punts en aquest primer quart. En els restants quarts es va anar ampliant l’avantatge, ja que el Piera comptava només amb 7 jugadors i el Bàsquet Sitges amb més banqueta i físic va continuar treballant la resta del partit, per a finalitzar amb una amplia victòria.

Dissabte vinent, dia 19 a les 19:30 hores, a pins vens contra Campus Universitari Igualada - UDL – C-B- Igualada “B”

C.T. Junior masculí – nivell C – primera fase – grup 05

Club Nou Bàsquet Vilanova-AKO  45 - Bàsquet Sitges “B”  44

S.Alsina 6, M.Bernat, J.Bordonau 2, F.Javillonar, E.Lopez, L.Mayoral 3, O.Miro 11, M.Nieto, J.Plotnikou, A.Polo 13, F.Sanchez 4, E.Santervas, K.Ayouna 5.

Entrenador: Jordi Mateo    Delegat: Aleix Ruiz

Parcials :  18-7  6-19   11-5   10-13

Els sitgetans on no troben en cap moment el seu ritme de joc. Un percentatge molt baix de tirs lliures i de tirs de camp, a més de molts errors amb pilotes perdudes innecessàries provoquen la primera derrota.

Cal continuar treballant més i millor perquè no torni a passar.

Destacar la col·laboració del Cadet A  Karim Ayouna.

El proper diumenge dia 20 a les 10:45 hores desplaçament a la pista de Carnisseries Soler CBC 0304.

C.B. Sant Just  26 - Bàsquet Sitges “A”  52

El proper dissabte dia 19 a les 10:30 hores desplaçament a la pista del BC Sant Joan Despí “A”.

C.T. Infantil masculí promoció – nivell C – primera fase – grup 07

A.E. L’Esquitx St. Sadurni  59 - Bàsquet Sitges “B”  44

El proper dissabte dia 19 a les 9:00 hores desplaçament a la pista del Club Nou Bàsquet Vilanova verd -AKO

C.T. Pre-infantil masculí promoció – nivell B – primera fase – grup 01

Bàsquet Sitges “A”

Setmana de Descans

El proper dissabte dia 19 a les 10:30 hores desplaçament a la pista del C.B. Gavà 07

C.T. Mini masculí promoció – nivell B – primera fase – grup 04

Serveis Mèdics Penedès S.E. Casal Vilafranca Vermell 72 - Bàsquet Sitges “A” 36

El proper dissabte dia 19 a les 10:30 hores desplaçament a la pista del Bàsquet Ribes “A”

C.T. Pre-mini masculí promoció – nivell C – primera fase – grup 01

Bàsquet Llor  45 - Bàsquet Sitges “A”  25

El proper dissabte dia 19 a les 10:45 hores desplaçament a la pista del C.B. Castelldefels 2011.

C.C. Sots 21femení – nivell B – fase regular – grup 01

Bàsquet Sitges – La Oca 63 - Vilanova del Camí B.C. Endavant 38

B.Arrive 18, V.Carbonell 5, D.Granados 2, J.Luguera 5, G.Marcos 6, N.Mineley, I.Perez 12, A.Pons 7, M.Prat 2, A.Rodriguez, B.Salvat, X.Santin 6.

Entrenador: H.Baiz   Delegat: M.Munne

Parcials : 13-15  23-3   6-11   21-9

Les noies del Sots21 van sortir a pista una mica adormides, però amb un gran parcial al segon quart van deixar sense alè a l'equip visitant

El proper diumenge dia 20 a les 16:00 hores desplaçament a la pista del C.B. CIC

C.C. Junior femení – nivell A – primera fase – grup 02

Basquet Sitges  76 - BC Sant Joan Despí  36

A.Albiol 7, E.Camprubi 11, B.Flores 3, A.Gonzalez 4, M.Granja 14, M.Herrero 12, A.Jornet 2, C.Miro 8, M.Muntada 3, L.Nogal 3, M.Reigosa 4, V.Rial 5.

Entrenador: I.Vicente  Delegat: E.Aldehuela

Parcials : 17-3   14-14   24-11   21-8

Victòria del Junior femení a pins vens, enfront del Sant Joan Despí.

Les sitgetanes venien amb una bona dinàmica, amb dues victòries dels dos partits disputats. Per altra banda, el rival, es trobava en una situació totalment contrària, dues derrotes exagerades. Aquests partits a vegades es torcen, ja que les rivals venen amb moltes ganes de guanyar, però les nostres noies des de l'inici han mostrat aquest canvi de caràcter respecta la temporada passada. Un parcial de 17-3 el primer període, i 11-1 els cinc primers minuts del segon període, donava una bona avantatge per encara la tercera victòria consecutiva, i que els dóna la primera plaça provisional.

Diumenge dia 20 a les 12:30 hores hauran de demostrar que aquestes victòries no són flor d'un dia, en el derbi i camp del Club Nou Bàsquet Vilanova – AKO. Ànims i molta sort.

C.T. Cadet femení promoció – nivell A – primera fase – grup 01

Bàsquet Sitges  42 - C.B. Esparreguera  51

Dissabte vinent, dia 19 a les 10:30 hores, a pins vens contra C.B. Prat – Montibello.