L’imparable SFA

CB Samà SFA  - Viladecans. Dani Ximenes

CB Samà SFA - Viladecans. Dani Ximenes

El Surtidor-Bàsquet Samà Vilanova-SFA va aconseguir la tercera victòria consecutiva de la temporada amb un marcador de 49 a 68 punts contra l'Halcón Viajes Viladecans, consolidant-se com a primeres en la lliga amb 6 punts.

El partit va començar amb una dinàmica molt espessa per part dels dos equips, els quals cap va tenir tacte amb la pilota durant la primera part amb tirs que no entraven a la cistella i un ritme lent. Durant el segon període, les jugadores de Rubén Tenor van poder baixar el contraatac de les de Viladecans, encara que elles tenien un atac molt ràpid que sempre les ha posat davant del marcador en els darrers partits. Els dos clubs van ser capaços d’alliberar-se de la frustració i van mostrar bones tàctiques pels aficionats que estaven veient el matx, acabant la primera part a favor de les visitants (26-30).

El tercer període era sinònim del primer, ja que es va iniciar amb una dinàmica molt lenta. Tot i el dolent començ de la part, les jugadores vilanovines van defensar molt bé els atacs de les locals. Van agafar confiança durant el partit i van veure la pista gran per trencar les línies de fons i allunyar-se del marcador local. Les viladecanenques van intentar posar zona per poder frenar les tàctiques del SFA, però elles van ser més llestes i van atacar-la, aconseguint així que les locals la traguessin. A partir d'aquest moment, el Sènior femení va trencar el partit quan faltaven 9 minuts (14 punts) i va ser capaç de controlar fins al final per assolir l'avantatge de 19 punts (49-68). A falta d'Anira Pascual, una de les màximes anotadores del Samà, Rubén Tenor va completar l'equip amb dues jugadores del junior (Maria Chenoa Baiges i Marta Font). Van destacar Judith Rodríguez, Laura Mateos, Elena Megias i Gemma Miró, aquesta última amb 12 punts.

La propera jornada el Samà femení es veurà les cares amb el C.N. Sabadell A al pavelló Isaac Gálvez el dissabte 19 a les 19.45 hores.

Les baixes passen factura al SMA

El Club Bàsquet Samà Vilanova-SMA va tornar a casa sense punts per a la classificació en la lliga. Van enfrontar-se al CB Vilatorrada i van acabar amb el marcador de 65 a 58 punts.

Començant el partit amb mal peu, els jugadors vilanovins van complicar el partit als de Vilatorrada. Els visitants van plantar cara durant tots els períodes i van obligar als locals a suar per poder frenar-los els peus, però no va ser possible. Durant tot el matx, els quarts van estar disputats minut darrere minut, però sempre endarrerits dels locals pel que fa a punts. En el primer període va haver-hi una exhibició per part dels vilanovins amb un seguit de tirs a la cistella, els quals entraven tots, però va finalitzar amb derrota (21-18). El segon i tercer període van estar disputats amb diverses tirades d’ambdós equips.

Finalment, el partit va acabar amb derrota dels jugadors de Joan Pozo els darrers minuts, on el Samà es va posicionar a 4 punts. Tot i les nombroses baixes per lesions i malalties de Martí Sánchez, Max Puig, Marc Diaz, Carles Artigas i jugadors tocats com Sergi Liao i Sergi Santos, l’equip va lluitar durant tot el partit i va plantar cara als locals. S’espera anar recuperant els jugadors tocats que aquest inici de temporada han estat portant de corcoll l’equip. Des de l’equip, l’entrenador, Joan Pozo, dona les gràcies als jugadors vinculats en el partit que han aportat intensitat i han donat minuts de descans als principals jugadors del Sènior A.

El dissabte 19, a les 18.00 hores, el Samà masculí s’enfrontarà contra el Vaillant-ASFE Sant Fruitós al pavelló Isaac Gálvez.