Atletisme

Inscripcions obertes per a la Cursarroca 2019

Redacció Sant Martí Sarroca 15-10-2019 17:53 Lectures 739
Imatge d'arxiu de la Cursarroca . Eix

Imatge d'arxiu de la Cursarroca . Eix

Tothom qui vulgui participar en la 9a. edició de la Cursarroca, la caminada i la cursa de muntanya que se celebra a Sant Martí Sarroca, ja es pot inscriure, presencialment a la Llibreria-Papereria Cal Pujadó de Sant Martí o bé on-line

Se celebrarà el 10 de novembre. El circuit de la cursa serà de 16.000 metres, amb nous trams que no s'han fet en cap altra edició. En el recorregut i hi haurà 3 avituallaments líquids i sòlids.

El circuit de la caminada tindrà 11.300 metres, amb 358 metres de desnivell positiu. Igual que en les edicions anteriors, és un circuit molt apte per a totes les edats i estats físics. En el recorregut de la caminada hi haurà 2 avituallaments líquids i sòlids.

Es podrà contemplar un paisatge entre bosc molt agradable.

Com cada any tots els participants tindran en acabar l’obsequi de la Cursarroca, una bossa gymsac, samarreta commemorativa i alguna sorpresa d'última hora, així com un més que merescut entrepà de botifarra. També es realitzarà un sorteig de regals entre tots els participants, obsequis lliurats pels col·laboradors i patrocinadors.

Els preus són:
Caminada: 10 €
Cursa: 15 €
Cursa amb parella: 30 €

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres