Atletisme

Inscripcions obertes per a la Cursarroca 2019

Redacció Sant Martí Sarroca 15-10-2019 17:53 Lectures 1219
Imatge d'arxiu de la Cursarroca . Eix

Imatge d'arxiu de la Cursarroca . Eix

Tothom qui vulgui participar en la 9a. edició de la Cursarroca, la caminada i la cursa de muntanya que se celebra a Sant Martí Sarroca, ja es pot inscriure, presencialment a la Llibreria-Papereria Cal Pujadó de Sant Martí o bé on-line

Se celebrarà el 10 de novembre. El circuit de la cursa serà de 16.000 metres, amb nous trams que no s'han fet en cap altra edició. En el recorregut i hi haurà 3 avituallaments líquids i sòlids.

El circuit de la caminada tindrà 11.300 metres, amb 358 metres de desnivell positiu. Igual que en les edicions anteriors, és un circuit molt apte per a totes les edats i estats físics. En el recorregut de la caminada hi haurà 2 avituallaments líquids i sòlids.

Es podrà contemplar un paisatge entre bosc molt agradable.

Com cada any tots els participants tindran en acabar l’obsequi de la Cursarroca, una bossa gymsac, samarreta commemorativa i alguna sorpresa d'última hora, així com un més que merescut entrepà de botifarra. També es realitzarà un sorteig de regals entre tots els participants, obsequis lliurats pels col·laboradors i patrocinadors.

Els preus són:
Caminada: 10 €
Cursa: 15 €
Cursa amb parella: 30 €

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No